U ČETVRTAK POSLJEDNJA

Gasi se emisija 8. kat

19.03.2013 u 15:59

Bionic
Reading

Nakon 380 emisija, 360 obrađenih tema i 2500 gostiju, ovoga će se četvrtka prikazati zadnja emisija 8. kat, piše Večernji list

Jedna od omiljenih emisija HTV-a s domaćicom Danielom Trbović gasi se već ovoga četvrtka nakon 380 izdanja, donosi Večernji list. Na emisiji je radilo desetak urednika koji su svakodnevno uz male ekrane životnim pričama prikovali mnoštvo gledatelja.

'Teško je izdvojiti bilo koju emisiju, bilo da je riječ o najtežim ili najzabavnijim temama. Sjajne su bile teme o transvestitima i homoseksualcima jer je to kod nas tabu tema. Na njih smo gledateljima skrenuli pozornost stvarnim pričama, a naglašeno je da su to normalni ljudi od kojih ne smijemo okretati glavu', rekla je voditeljica za Večernji dodavši kako je uživala radeći emisiju.

Maja Tokić, v.d. urednice Zabavnog programa HRT-a i izvršna urednica toga projekta, rekla je kako je najteže bilo pronaći ljude koji će otvoreno i iskreno govoriti o svojoj intimi i otvoriti srce i dušu pred milijunskim gledateljstvom.

'Ne želimo iskoristiti njihovu iskrenost i ranjivost. S njima se i smijemo, ponekad i nerviramo', rekla je Tokić koja će kao voditeljica projekta s Danielom Trbović opet surađivati na novom kvizu o EU. Posebno emotivna bila je emisija u kojoj se bivši nogometaš Dinama Miroslav Šarić ispričao svojoj žrtvi homoseksualcu, kao i hrabri nastup Ane Ugarković koja je progovorila o svojoj borbi s depresijom.