50. ROĐENDAN

Franz Ferdinand zasvirao na zabavi Emila Tedeschija

09.04.2017 u 09:13

Bionic
Reading

Poznati hrvatski poduzetnik i vlasnik Atlantic Grupe Emil Tedeschi sinoć je proslavio 50. rođendan u teatru &TD i tim povodom u Hrvatsku doveo popularan škotski bend Franz Ferdinand

Goste rođendanske proslave u zagrebačkom Teatru &TD, domaći poduzetnik i vlasnik Atlantic grupe počastio je ekskluzivnim koncertom škotske grupe Franz Ferdinand koja je posljednji put u Hrvatskoj nastupala prije dvije godine na zagrebačkom INmusic festivalu.

Uz škotske velikane, na rođendanskoj proslavi Emila Tedeschija nastupio je frontmen benda Suede Brett Anderson i američki rock sastav The B-52's.

Zbog rođendanske zabave, dvorište Studentskog centra sinoć je bilo zatvoreno za javnost osim za uzvanike ekskluzivne zabave koje je propuštao zaposlenik osiguranja.

Rođendanska zabava Emila Tedeschija Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Osim po poduzetničkim uspjesima, Emil Tedeschi poznat je kao strastveni ljubitelj glazbe koji se povremeno otisne u DJ vode pod imenom SMS  Deutsch. Poslovni Dnevnik 2012. pisao je 'da Tedeschi pušta pop art kolaž muzičkih stilova, preko granica žanrova: electronicanew wavepost discopunk funkhip tripindie pop'. Inače poduzetnik je i ulagao u glazbu kao producent benda Pips Chips& Videoclips.