GLUMA JE NJEGOVA LJUBAV

Frano Lasić za ulogu je spreman na sve: Ovoga je puta poznati zavodnik otišao korak dalje i sve zaprepastio transformacijom

02.05.2022 u 14:37

Bionic
Reading

On je jedan od najpoznatijih zavodnika iz bivše države, na čiji su izgled tek rijetke uspjele ostati imune, no njegovo srce sada pripada samo njegovoj supruzi Mileni. Frano Lasić na svom je Instagramu objavio svoje najnovije fotografije, na kojima su ga tek rijetki prepoznali

Da je baš poput svojih slavnih holivudskih kolega spreman za ulogu napraviti apsolutno sve, Frano Lasić dokazao je i pokazao u najnovijoj objavi na Instagramu. Tamo je stavio svoje tri fotografije na kojima je uistinu neprepoznatljiv i to kao - beskućnik.

Pretpostavljamo da je riječ o nekoj ulozi za film, budući da pored fotografije nema nikakvog opisa, a na njima je Frano Lasić s dugom i zapuštenom bradom, odjeven u staru, poderanu i prljavu odjeću.

'Što te nisu našminkali? A i nisi morao svoju garderobu da nosiš', stoji u jednom od duhovitih komentara pod fotografijama.

Inače, Frano Lasić na filmskom je platnu debitirao još 1978. godine u filmu Lordana Zafranovića 'Okupacija u 26 slika', a do suradnje je došlo sasvim slučajno. Sve do tog trenutka, kada ga je redatelj pronašao u jednom kafiću u Dubrovniku, Lasić je bio uvjeren da će postati slavni pjevač, no preko noći se sve promijenilo.

''Kada dobijete ulogu vidite da li vam odgovara ili ne odgovara. Ja cijenim svaki posao, bez obzira na to kakva je uloga. Pogotovo u današnje vrijeme gdje je poslova sve manje, iako smo u situaciji da se puno snimalo ovdje. Naravno da sam bio zadovoljan. Svaka uloga koju radite je izazov za sebe', izjavio je svojedobno za srpski Kurir dodavši kako se od glumačkog posla može preživjeti.

Frano Lasić Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL

'Ja sam 40 godina u tom poslu kao slobodnjak što nije baš lagano. Kao slobodnjak imate i nemate. Imate posao, nemate posao. Sada to fantastično morate raspodijeliti da možete dočekati drugi posao. Da možete živjeti. Osim toga to više nisu honorari stranih produkcija. Ali kada se radi, pogotovo sapunice, što je u kontinuitetu, onda se može pristojno živjeti. Ali, što znači pristojno živjeti? Možete recimo pristojno živjeti u Srbiji, ali ne i u Hrvatskoj, jer su cijene namirnica skuplje tamo nego ovdje. Uvijek je divno kada čovjek ima posao, kada može nešto raditi, a onda se prebacuje iz jednog džepa u drugi, pa se nekako snalazite.'