u slavljeničkom duhu

Franka danas ima okrugli rođendan, pogledajte kakvu čestitku joj je uputio Ćorluka

07.06.2022 u 13:07

Bionic
Reading

Pjevačica danas obilježava ulazak u tridesete, a fotografijama s rođendanskog slavlja pohvalila se na svom Instagram profilu. Ubrzo je stigla i čestitka njezinog supruga Vedrana Ćorluke

'Došuljao se i trideseti. Ništa spektakularno i glamurozno, večera uz more uz najdraže osobice - sve što mi je trebalo. Hvala svima na lijepim željama! Dvadesete su bile svakakve. I šarene, i sive, nekad i crne, ali pune trenutaka koji mijenjaju i oblikuju život. Idemo dalje... Netko mi je šapnuo da je u tridesetima još i bolje', opisala je Franka Batelić. Proslavu je imala u rovinjskom restoranu, a pjevačica je zablistala u kratkoj zelenoj haljini na preklop.

Na Instagram storyju se poput mnogih poznatih, pohvalila tko se sve sjetio njezinog velikog dana i uputio joj čestitku, a stigla je ona najslađa, od njezinog supruga. 'Sretan rođendan dobro došla u klub 30. Ide sljedeće poglavlje', poručio je Vedran Ćorluka pored fotografije na kojoj pozira sa Frankom i balonima.

Kako je ranije izjavila, pjevačica je planirala veliki tulum za prijatelje i kolege, ali još nije bila sigurna u to zbog brojnih obaveza. Tada je istaknula kako voli zabavu i okupljanja s prijateljima, čak i bez povoda. Podsjetimo, par zajedno ima dvogodišnjeg sina Viktora, a Franka je nedavno otkrila svojim obožavateljima da će uskoro roditi drugo dijete.

  • +5
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL