presretna je

Franka Batelić o tome kako joj je prvi sin Viktor prihvatio vijest da će postati brat: 'Već smišlja kako će se igrati s bebom'

02.06.2022 u 14:13

Bionic
Reading

Nema sumnje da će našoj pjevačici ovogodišnja sezona showa 'Plesa sa zvijezdama' ostati u posebnom sjećanju. Osim što je prvi put u njemu sudjelovala kao članica žirija, saznala da je drugi put trudna. Ispričala je kako se kroz emisiju trudila biti pozitivna i pravedna, da je uživala u druženju s kolegama iz žirija, a zadovoljni su, kaže, i njezini najbliži

'Svi su uživali u emisijama i pratili nas ispred malih ekrana. I naravno, imali svoje favorite!', izjavila je Franka Baletić za In Magazin Nove TV te je istaknula da je 'ponosna na sve finaliste, natjecatelje i plesače što su održali snagu i koncentraciju i rasturili u finalnoj emisiji'.

I sama se vratila na podij 'Plesa sa zvijezdama', u filnalu showa i to nakon 12 godina. Kazala je da pleše stalno, da je ples prisutan na svakom njezinom nastupu te da je sretna što su plesali baš elemente sambe, jer je uživala plešući je i u svojoj sezoni. S Frankom je tom prilikom plesala i njena beba budući da je pjevačica trudna, a što se doznalo uoči finala.

  • +5
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

'Kad su krenule pripreme, još sam imala mučnine, tako da smo od nekakve prvotne akrobatske ideje morali odustati, hehe. Ali beba je sretna kad je mama sretna, a ples je za trudnice genijalna stvar. Tako da, go for it cure!' poručila je pjevačica koju je cijele sezone bodrio suprug, umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka.

'On me svake nedjelje u ponoć slušao kako ne prestajem pričati o emisiji... On je nekako i moj glavni kritičar i podrška', otkrila nam je Franka i opisala kako je njihov sin Viktor reagirao na vijest da će postati stariji brat. 'Svi su presretni. Viktor već smišlja kako će se igrati s bebom', zadovoljna je pjevačica.