SPREMNI ZA PRINOVU

Franka Batelić preslatkom fotografijom pokazala zašto je njezin suprug Vedran spreman za još jedno dijete

25.05.2022 u 08:47

Bionic
Reading

Nakon što je podijelila sretnu vijest da će se njezina obitelj proširiti te da sa suprugom očekuje drugo dijete, Franka Batelić otkrila je putem društvenih mreža kako ona i Vedran provode dane s prvorođenim Viktorom

Posljednjih tjedana Franka Batelić malo češće daje nam uvid u svoju obiteljsku intimu. Češće objavljuje takve fotografije i pokazuje kako tročlana obitelj provodi slobodno vrijeme. Drage su im šetnje Jarunom, njihov dvogodišnjak obožava dječje igraonice, a osim uz more, Vedran i Franka vole provoditi vrijeme u šumi.

Okupani zelenilom, proveli su jučer divno poslijepodne, a sve nakon što je lijepa pjevačica s ostatkom svijeta podijelila radosnu vijest da je ponovno trudna.

Dok su njezin suprug i sin hodali šumskim puteljcima ispred nje, Franka je vodila psa Oscara na uzici i sve snimila iz stražnjeg plana.

'Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić. Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicu. A ja se nadam da će bar malo bolje spavati od brata!' otkrila je netom prije toga ponosna trudnica Franka Batelić na Instagramu. Pokazala je nekoliko fotografija na kojima pozira s istaknutim trubuščićem i osmijehom od uha do uha, a čestitke su pristizale sa svih strana.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL