čestitke pljušte

Franka Batelić otkrila najljepšu moguću vijest: 'Viktor će na jesen postati veliki brat'

24.05.2022 u 11:36

Bionic
Reading

Pjevačica koju proteklih mjeseci gledatelji mogu pratiti kao članicu žirija showa 'Ples sa zvijezdama' na Novoj TV, u utorak je iznenadila brojne fanove na Instagramu otkrivši da sa suprugom Vedranom Ćorlukom, bivšim nogometašem koji je trenutačno pomoćnik izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića, čeka drugo dijete

Nakon višemjesečnog skrivanja Franka Batelić jedva je dočekala da sretnu vijest konačno podijeli s ostatkom svijeta. Njezina obitelj proširit će se za novog člana.

'Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić. Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicu. A ja se nadam da će bar malo bolje spavati od brata!', otkrila je ponosna trudnica Franka Batelić na svom Instagram profilu. Pokazala je nekoliko fotografija na kojima pozira s osmjehom od uha do uha, a čestitke pristižu sa svih strana.

Podsjetimo, ljubav između nje i nogometaša planula je u ljeto 2012. godine tijekom izlaska na Zrću. Vezu s Frankom Ćorluka je započeo u vrijeme svog velikog nogometnog transfera iz londonskog Tottenhama u moskovski Lokomotiv. Prije tri godine su imali raskošno vjenčanje na imanju u Istri. Nedugo nakon vjenčanja Franka je priznala kako bi se voljela ostvariti u majčinskoj ulozi, a početkom siječnja 2020. godine rodila je dječaka Viktora.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL