NAPROSTO BLISTA

Franka Batelić konačno u rukama dugo iščekivanog prijatelja koji je razlog za njen osmijeh

31.05.2020 u 11:14

Bionic
Reading

Razlog sreće i centar svijeta Franke Batelić i njezina supruga, nogometaša Vedrana Ćorluke, proteklih mjeseci je njihov sin Viktor, no pjevačica ne krije da je duže vrijeme željno iščekivala uzeti pet minuta samo za sebe i prepustiti se u ruke svog prijatelja i frizera Zvonimira Franića koji je lijepoj Istrijanki priuštio malu, ali značajnu promjenu

Porod, briga o malenom Viktoru, kojemu je tata Vedran Ćorluka već dao nadimak Viki, odgoda koncerata, pa onda i boravak u izolaciji - sve su to razlozi zbog kojih je Franka Batelić proteklih mjeseci na neko vrijeme odgodila posjet frizerskom salonu. Sada kad je opasnost konačno prošla, pjevačica se odlučila razmaziti.

Svog malenog nasljednika je nakratko prepustila na čuvanje tati i priuštila si vrijeme samo za sebe. Skoknula je do poznatog zagrebačkog frizerskog salona Franić i prepustila se u ruke svog dugogodišnjeg prijatelja i vlasnika salona, Zvonimira Franića koji se godinama unazad brine o njenoj kosi.

'Kad dočekaš @salonfranic' napisala je oduševljena pjevačica rodom iz Rapca pored fotografije koju je podijelila sa svojim fanovima na Instagramu. Sudeći prema fotografiji na kojoj pozira u bijelim trapericama i bijeloj crop majici s natpisom, sa širokim osmijehom na licu, Franka ovog puta nije željela drastičnu promjenu, već je samo ošišala ispucale vrhove i osvježila postojeću boju kose.

Mala, ali značajna promjena bila je dovoljna da Franku ispuni dobrim raspoloženjem, a mi nismo mogli ne primijetiti kako je pjevačica brzo stesala figuru nakon poroda te naprosto blista otkako je postala majka, s čime se slažu i njezini brojni obožavatelji.

sve osim nogometa

Učitavanje...