MLADA MAMA

Franka Batelić o izazovima roditeljstva: 'Da mi je sad jedan dan takvog 'umora''

24.05.2020 u 08:58

Bionic
Reading

Pjevačica Franka Batelić koja je u siječnju prvi put postala mama, na društvenim je mrežama objavila fotografiju iz prošlosti sa simpatičnim komentarom s kojim bi se sigurno mogli složiti mnogi roditelji

Zgodna supruga nogometaša Vedrana Ćorluke prisjetila se vremena dok je imala nakrcan koncertni raspored i puno obveza oko svoje pjevačke karijere.

'Fotka iz vremena kad sam mislila da sam umorna od puta i snimanja... Da mi je sada jedan dan takvog 'umora'!', napisala je pored ove fotografije zgodna Rapčanka.

Usprkos napornom roditeljskom rasporedu, Franka i Vedran ne kriju koliko je beba ispunila njihov život pa su dane u izolaciji iskoristili na najbolji mogući način - s malenim Viktorom kojem je ponosni tata dao nadimak Viki.

Franka Batelić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Ipak, svoju pjevačku karijeru nije zapostavila te je već prionula na rad na novim pjesmama.

Na Instagramu se nedavno Franka pohvalila kako je nakon dugog izbivanja otišla u glazbeni studio snimiti novu pjesmu, uz naravno zaštitnu masku za lice.

  • +4
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kao i za prijašnje pjesme i ovoga je puta Franka svoje povjerenje dala Branimiru Mihaljeviću i njegovom provjerenom timu, a kako se šuška, iznenadit će mnoge.

Uvjereni smo kako će se i ona brzo naći na svim top listama, baš kao i tri posljednje pjesme - 'Nedodirljivi', koju je snimila dok je Viktor još bio u njezinu trbuhu, 'Sve dok sanjaš' i 'Ljubav, ništa više'.