PREDIVNA GESTA

Fotografija Joška Gvardiola u majčinom zagrljaju sve je dirnula, a sad je otkrio što je napravio s njom

06.01.2023 u 21:06

Bionic
Reading

O teretu popularnosti s kojim se on i njegova obitelj nosi nakon osvojene bronce Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Katru, ali i spornom videu s cigaretom u ruci, za RTL između ostalog progovorio je danas deveti najskuplji nogometaš na svijetu

Trenutak kad je nakon utakmice s Belgijom zagrlio majku, mnogima je ostao u sjećanju. Joško Gvardiol jedva je dočekao susret sa svojim najmilijima pa je ove blagdane proveo u njihovom društvu. Oni su ga vjerno bodrili tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru a, poput njega, i sami su iskusili teret popularnosti.

‘Nije ni njima bilo lako, ni mami, ni tati, ni sestrama. Puno toga se događalo u ta dva tjedna i ono što bi oni vjerojatno voljeli je da se taj 'hype' malo smiri, ali u redu. Malo sada vide kako je i meni’, priznao je Joško u eksluzivnom razgovoru za RTL, pritom otkrivši da je tražio osobu koja bi mu nacrtala viralnu fotografiju s majkom kako bi ju, kao božićni poklon, dočekala pod borom.

Danas deveti najskuplji nogometaš svijeta u razgovoru za RTL osvrnuo se i na video s cigaretom u ruci koji se ubrzo proširio društvenim mrežama priznavši da zbog njega ne žali.

‘Možda je neprofesionalno, ali osvojili smo broncu i u tom trenutku smo svi bili veseli, svi smo bili vani. Ali ja znam da kada dođem u klub da sam sljedećih šest mjeseci maksimalno posvećen nogometu i tako će biti’, odlučan je mladi branič koji na zasluženom odmoru ne uživa slobodu kakvu je donedavno imao.

‘Ima vremena kada želiš negdje otići sa svojim dragim ljudima do grada, a to je jednostavno nemoguće u posljednja dva tjedna, pogotovo nakon ovog ludila i Svjetskog prvenstva. Ali vjerujem da će se to sada smiriti i da će biti sve lakše’, zaključuje.

  • +5
Joško Gvardiol novi je miljenik žena Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek