podrška najbližih

Trenutak koji bi slomio i najjačeg: Nakon utakmice Gvardiola su savladale emocije u zagrljaju majke

01.12.2022 u 19:59

Bionic
Reading

Hrvatska reprezentacija osvojila je drugo mjesto u skupini F odigravši 0:0 protiv Belgije, a najbolji na terenu bio je Joško Gvardiol. Iako na terenu neustrašiv, naš ponajbolji reprezentativac nije mogao suzbiti emocije pred majkom Sanjom

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol trenutno je jedan od najpopularnijih nogometaša na Svjetskom prvenstvu u Kataru, gdje se s našom reprezentacijom uspio plasirati u osminu finala. Nakon odlučujuće utakmice protiv Belgije 20-godišnji Joško, koji je opet na terenu pokazao zavidnu igru, pojurio je u zagrljaj majke Sanje. Bio je to emotivan trenutak majke i sina – Gvardiol bez majice, pod dojmom utkamice pohitao do majke Sanje koja nije mogla sakriti svoj ponos, a koliko su ih savladali osjećaj pokazale su suze na njihovim licima.

Inače, Joško Gvardiol slovi za najskupljeg stopera, a svoju kvalitetu na terenu dokazuje iz utakmice u utakmicu. Ovaj 20-godišnjak već dugo je meta bogatih europskih klubova, a kao najozbiljniji kupac već mjesecima ističe se Chelsea koji je spreman za hrvatskog braniča iskrcati rekordan iznos. Šuškalo se o iznosu od 90 milijuna eura, ali nakon nove vrhunske predstave koju je servirao na odlučujućoj utakmici protiv Belgije u Dohi, iznos za mladog Hrvata nesumnjivo će se morati podebljati.

  • +46
SP Katar: HRVATSKA - BELGIJA Izvor: EPA / Autor: RUNGROJ YONGRIT

Odrastao u Zagrebu, Joško je vrlo blizak sa svojom obitelji – majkom Sanjom, ocem Tihomirom i dvjema sestrama. A njegovi najbliži nisu ga propustili podržati i navijati iz petnih žila u jednom od značajnijih trenutka njegove karijere.

Hrvatski reprezentativac i branič njemačkog Red Bull Lepiziga ngometom se počeo baviti kada je imao šest godina, a u Trešnjevku ga je odveo upravo otac Tihomir. S obitelji ga veže vrlo čvrsta veza, a u prilog tome govori i ono što je Gvardiol prvo napravio kada je potpisao ugovor i otišao u Leipzig - kupio je svojim roditeljima kuću u okolici Zagreba.

'Da, počastio sam roditelje kućom! Otvorio sam oglasnik i rekao im neka biraju! Kuća u okolici Zagreba, mama ima svoj vrt i mir. Sadi domaću ciklu pa mi pošalje ovdje u Njemačku,' otkrio je nedavno u petoj epizodi HRT-ove emisije 'Knjaz kod Vatrenih'.