duhoviti branič

Joško Gvardiol je u Novu godinu ušao u zanimljivom izdanju

02.01.2023 u 12:43

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u Katru je stigla do svjetske bronce, a 14 dana od Svjetskog nogometnog prvenstva dobar dio Vatrenih još uvijek odmara uz svoje najmilije. Ne propuštaju ni kontakt sa svojim obožavateljima putem društvenih mreža, a Joško Gvardiol zabavlja pratitelje zanimljivim objavama

Trenutak kad je nakon utakmice s Belgijom zagrlio majku, mnogima je ostao u sjećanju. Joško Gvardiol jedva je dočekao susret sa svojim najmilijima pa je protekle blagdane proveo u njihovom društvu. Oni su ga vjerno bodrili tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru pod čijim je snažnim dojmom i sad.

Naime, mladi branič je svima pokazao da je sa sobom ponio plišanu kapu, bijelo pokrivalo za glavu u liku La'eeba – maskote katarskog svjetskog prvenstva s kojom se Gvardiol pokazao u prvim satima Nove godine na Instagramu.

Jedan od naših najmlađih Vatrenih osvojio je srce cijele Hrvatske, ponajprije svojim zavidnim igračkim sposobnostima, a dame svojim šarmom i atraktivnim izgledom. Na Instagramu ga prati preko pola milijuna fanova, a ni jedna njegova objava ne prolazi nezapaženo.

  • +5
Joško Gvardiol novi je miljenik žena Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek