temperatura raste

[FOTO] Žanamari polugole stražnjice zajahala motor uz popularni refren 'Mala ima pozadinu', a prvi komentar ostavila joj je Lille

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 20.06.2021 17:05
  • Objavljeno 20.06.2021 u 15:42
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Dimic

Međusobno čašćenje pjevačica prijateljica Lidije Bačić i Žanamari postalo je već uobičajena praksa, a u posljednje vrijeme gotovo da nema objave koju jedna od njih dvije ne objavi, a da druga na nju ne reagira

'Još uvijek svaki put kad izađem među ljude imam stanje blage panike. Treba vremena i svakim korakom se moram uvjeravati da će biti sve ok, da smo 'over this', da cjepivo radi svoje i da smo spremni staviti 'Stop' na ovo čudno poglavlje, a 'Start' na novo, bolje, pametnije, u kojem ćemo svaki lijep trenutak i svaki susret s dragim ljudima cijeniti mnogo više nego prije', poručila je prošli mjesec u objavi Žanamari Perčić. Ipak, što se objava fotografija na društvenim mrežama tiče Žanamari izgleda da nema nikakve strahove.

U svojoj najnovijoj objavi poznata pjevačica Žanamari zagrebla u početak mjeseca te izvukla fotkicu iz arhive albuma svoje posjete jednom ekskluzivnom apartmanu u Samoboru. Ne bismo željeli suditi, no baš danas je i njena kolegica Lille posegnula za jednom dosta sličnom fotografijom.

Uglavnom, sasvim očekivano Žanamari je objavom uzburkala strasti mnogih svojih sljedbenika, a od komentara se nije suzdržala ni Lidija Bačić. 'Opa Miki', kratko joj je napisala Lille. U opisu svoje fotografije žanamari je aludirala na popularnu pjesmu 'Baby's got back' repera Sir Mix-A-Lot-a.

Izvor: Društvene mreže

Pjevačicu Žanamari smatraju jednom od najljepših Hrvatica, a da se ponosi svojim isklesanim tijelom pokazuje redovitim objavama na Instagramu. 

  • +9
  • +6

Žanamari

Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic