uskoro ponovo na sceni

Žanamari: 'Još uvijek svaki put kad izađem među ljude imam stanje blage panike'

26.05.2021 u 23:00

Bionic
Reading

S popuštanjem mjera glazbenici i umjetnici konačno će odahnuti. Mnogi su već počeli najavljivati koncerte i predstave gdje će nastupati pred brojnijom publikom. Optimizam i ushit je zavladao u redovima naših pjevača, polako se vraćaju svojim nekadašnjim poslovnim rutinama. Među njima je i naša pjevačica koja je nakon dvije godine odradila radijsko gostovanje

'Još uvijek svaki put kad izađem među ljude imam stanje blage panike. Treba vremena i svakim korakom se moram uvjeravati da će biti sve ok, da smo 'over this', da cjepivo radi svoje i da smo spremni staviti 'Stop' na ovo čudno poglavlje, a 'Start' na novo, bolje, pametnije, u kojem ćemo svaki lijep trenutak i svaki susret s dragim ljudima cijeniti mnogo više nego prije', poručila je u najnovijoj objavi Žanamari Perčić.

U nastavku objave objasnila je da se veselim kao malo dijete povratku mikrofonu, druženju s Lidijom Bačić s kojom je snimila duet, pjesmu 'Stop'. Obožavatelji su joj, po običaju, mahom ostavljali komplimente na račun izgleda.

Pjevačicu smatraju jednom od najljepših Hrvatica, a da se ponosi svojim isklesanim tijelom pokazuje redovitim objavama na Instagramu. Tako je nedavno uskočila u tirkizni bikini, a svima je obznanila i vijest da je sama kreirala badić u suradnji s jednim modnim brendom.