BUDUĆE WILLIAMOVO VLASNIŠTVO

[FOTO] Vojvode od Cambridgea odmor proveli na bajkovitom obiteljskom imanju

  • Autor: V.I.
  • Zadnja izmjena 09.08.2020 17:10
  • Objavljeno 09.08.2020 u 17:10
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Svoj prvi odmor nakon zaključavanja usljed pandemije koronavirusa, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea proveli su na jednom od Williamovih omiljenih obiteljskih imanja

Kate Middleton i princ William tijekom svog jednotjednog odmora odsjeli su na 'Dolphin Houseu', prekrasnom imanju u vlasništvu princa Charlesa, smještenom na otočiću Tresco. Maleni otok pripada otočju Scilly 60-ak kilometara udaljenom od kopna.

U vrhuncu sezone kamena vila sa šest sapavaćih soba iznajmljuje se za oko 40 tisuća kuna tjedno.

Princu Williamu je ova destinacija vrlo poznata, jer je u djetinjstvu tamo provodio praznike s princezom Dianom, princom Charlesom i bratom Harryjem.

'Dolphin House' je od plaže udaljena tek nekoliko minuta hoda. Dnevni boravak nudi poseban ugođaj pogleda na more i pucketanja vatre iz kamina u hladnijem dijelu godine. S kamenim zidovima blagovaonica pruža gotovo pećinski ugođaj.

Stražnji dio kuće ima ograničen pogled na more, ali se u njemu može uživati iz svih spavaćih soba smještenih na katu.

  • +6
  • +3

Dolphin House

Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Otočić površine tek 2,6 kilometara kvadratnih ima samo 175 stanovnika. Dostupan je samo morskim i zračnim putem, a vojvode od Cambridgea su na odmor otišli i vratili se kratkim letom helikopterom.

Obzirom da je Tresco dio imanja princa Charlesa, omiljena destinacija princa Williama jednoga će dana biti njegovo vlasništvo.