UVIJEK U TRENDU

Ukrala pozornost: Kate Middleton očarala s novom frizurom i u haljini koju je već nosila

06.08.2020 u 10:20

Bionic
Reading

Vojvode od Cambridgea, princ William i njegova supruga Kate Middleton, nastavljaju sa svojim kraljevskim dužnostima, a skromna Britanka ponovno je pokazala kako se ne libi modne reciklaže

Omiljeni članovi kraljevske obitelji nastavljaju sa svojim zadacima u južnom Walesu, pa su u sklopu posjeta otputovali na Barry Island gdje su razgovarali s vlasnicima tvrtki o posljedicama utjecaja globalne pandemije na turizam.

Princ William i vojvotkinja Catherine su zatim posjetili Shire Hall Care Home u Cardiffu gdje su se susreli s zaposlenicima, korisnicima usluge i članovima njihovih obitelji.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kao i obično, Kate Middleton koja je tijekom godina svoj modni stil 'izbrusila' do savršenstva ponovno je zablistala u izdanju za koje zaslužila samo pohvale.

Skromna vojvotkinja baš kao i još jedna stajliš dama s kraljevskih dvora, kraljica Letizia ne libi se modne reciklaže pa je ponovno odlučila odjenuti haljinu koju je već nosila.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mama troje djece pokazala je svoj istančani osjećaj za stil u romantičnoj haljini cvjetnog uzorka s potpisom njezine omiljene dizajnerice Emilije Wickstead na kopčanje s remenom koju je već nosila u nekim prigodama.

Savršeni ljetni look upotpunila je svojom omiljenom ljetnom obućom: espadrilama od brušene kože na vezanje, a modne kritičare je oduševila i njezina nova nešto kraća kosa i mladenačka boja.

Kate je ovaj look za čistu peticu zaokružila osvježenom bojom kose: suptilnim pramenovima u svijetlosmeđim tonovima koju su lijepo naglasili njezinu put i oči.

Dakako, vojvotkinja nije zaboravila niti na modni dodatak koji je postao dio nove realnosti: šarmantnu zaštitnu platnenu masku cvjetnog uzorka.