PRESLATKI NASLJEDNIK

Divna gesta princa Williama i Kate Middleton: Neodoljivom fotografijom najmlađeg sina Louisa razveselili javnost

03.08.2020 u 11:54

Bionic
Reading

Kad god djeca kraljevskog para dospiju u javnost bilo uživo ili putem fotografije, svi se raznježe pa se danima raspravlja o preslatkim nasljednicima princa Williama i Kate Middleton. Ovoga puta u centru pažnje je najmlađi član obitelji, princ Louis

Princ Louis, sin vojvoda od Cambridgea u travnju je proslavio svoj drugi rođendan. Najmlađe dijete princa Williama i Kate Middleton brojni obožavatelji nemaju previše prilike vidjeti u javnosti, posebno jer se broj javnih angažmana zbog pandemije sada smanjio.

No, zato slavni roditelji ponekad iznenade znatiželjnu britansku, ali i svjetsku javnost i putem fotografije pokažu svog najmlađeg mezimca.

Kako su u travnju stigle brojne virtualne, ali i čestitke putem pravih, rukom pisanih pisama na adresu Kensingtonske palače, kraljevski par odlučio se sada javno zahvaliti na svim lijepim riječima u ime svog sina.

Za sve one koji su se sjetili rođendana malenog princa Louisa pripremili su preslatko iznenađenje - svakom su pojedinačno poslali fotografiju dvogodišnjeg princa s kraljevskom posvetom i zahvalom.

Zanimljivo je da je i za ovu fotografiju, na kojoj strpljivo pozira preslatki britanski nasljednik, zaslužna vojvotkinja Kate Middleton.

Fotografija je to koja je kasnije osvanula i na društvenim mrežama te potpuno raznježila javnost. Na njoj maleni Louis pozira uredne frizure u kariranoj dječjoj košuljici sa širokim osmijehom na licu.

Najmlađi sin kraljevskog para, prema mišljenju mnogih, najviše sliči svom djedu Michaelu Middletonu.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia