TRUDNA ILI ZARUKE?

[FOTO/VIDEO] Zagonetnoj Lani Jurčević na ruci osvanuo dijamantni prsten: 'Jedva čekam podijeliti vijesti s vama! Uskoro!'

20.12.2020 u 16:02

Bionic
Reading

Nakon što je izbacila dekolte, nabacila full make up i večernju haljinu pa svima postavila pitanje - sviđam li vam se više prirodna ili kad se zrihtam - Lana Jurčević novom objavom na Instagramu dodatno je zaintrigirala svoju sljedbu

Lana Jurčević uobičajeno obara s nogu sve fanove koji je prate na društvenim mrežama. Osim što dijeli crtice iz privatnog života te dijeli pokoji savjet, naša poznata pjevačica koristi svaku priliku kako bi komunicirala sa svojim fanovima, a njena najnovija objava zaintrigirala je sve koji su je vidjeli.

'Jedva čekam podijeliti vijesti sa vama :) #soon!! A sad idem u 🛀🏼 se zgrijatiiii 💕 Što mislite o čemu se raaaadi?', napisala je Jurčević uz objavu kratkog video zapisa u kojem je osim nje u prvom planu prekrasan dijamantni prsten.

Brojni komentatori pokušali su pogoditi što dijamantni prsten radi na ruci Lane Jurčević. Neki smatraju da je pjevačica trudna, no sama je to u komentarima odmah demantirala. Drugi pak misle da se Jurčević odlučila na dizajniranje nakita, a pjevačica nije ni demantirala ni potvrdila spomenutu tvrdnju.

Pozitivna, iskrena, jednostavna, Lana Jurčević jedinstvenim spojem glazbe i pojavnosti osvaja publiku, a svojim objavama na društvenim mrežama nastavlja obarati s nogu sve svoje fanove. Ona je jedna onih izvođača koji dokazuju da je i u današnjim šoubiz prilikama, kada nerijetko prolaze i neke sumnjive kvalitete, dobar vokal ipak formula bez koje nema kompletnog uspjeha.

  • +4
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL