ZANOSNA KAO I UVIJEK

Lana Jurčević izbacila dekolte, nabacila full make up i večernju haljinu pa svima postavila pitanje: 'Sviđam li vam se više prirodna ili kad se zrihtam?'

19.12.2020 u 15:46

Bionic
Reading

Pozitivna, iskrena, jednostavna, Lana Jurčević jedinstvenim spojem glazbe i pojavnosti osvaja publiku, a svojim objavama na društvenim mrežama obara s nogu sve svoje fanove

Velik uspjeh na glazbenoj i na poduzetničkoj sceni kao i karijera bez i jedne mrlje vežu se za ime hrvatske Due Lipe, kako joj mnogi tepaju. Ona je jedna onih izvođača koji dokazuju da je i u današnjim šoubiz prilikama, kada nerijetko prolaze i neke sumnjive kvalitete, dobar vokal ipak formula bez koje nema kompletnog uspjeha.

Nedavno je Lana Jurčević izjavila da je njezin život daleko od glamura, haljina, pjevanja i šminke. Pokazala je svoje fotografije bez uređivanja i uljepšavanja, a potaknuta pozitivnim reakcijama sljedbenika, pokrenula je profil Stvarna ja, na kojem se dijele priče i nesavršenosti u svrhu međusobnog podržavanja.

>>> Pročitajte razgovor s Lanom Jurčević <<<

Lana Jurčević sada je svoje fanove počastila zanosnom fotografijom koja joj je u stvari poslučila kao odlična podloga za pitanje: 'Volite me vise ‘nečural’ ili kad se zrihtam?'.

Lana Jurčević je na fotografiji u kompletnom 'večernjem izdanju', s full make upom, večernjom haljinom prljavo roze boje s dubokim prorezom koji seže skroz do boka te dubokim dekolteom ukrašenim kristalnim detaljima.

Sasvim očekivano njeni fanovi na Instagramu oduševljeni su objavom.

  • +4
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL