I njemu je vruće

[FOTO/VIDEO] Ljetni predsjednikov look: Zoran Milanović stigao u Sinj, a iz helikoptera izišao u natikačama i kratkim hlačama

04.08.2022 u 14:14

Bionic
Reading

Ranije smo predsjednika znali viđati u trapericama, kaki 'vojničkim' hlačama s džepovima, kožnoj jakni s aviator naočalama, ali u ljetnom izdanju do sada nismo. U jutarnjim satima Zoran Milanović je sletio u zračnu luku Sinj u Glavicama gdje je iznenadio svojim modnim odabirom

Procurila je snimka na kojoj se vidi da se predsjednik Zoran Milanović za tu prigodu pojavio u neformalnom izdanju, onakvom kakvom ga još nismo imali priliku vidjeti.

Odjenuo je hrvatski predsjednik kratke hlače i majice, a na nogama su se mogle ovaj put vidjeti natikače, javlja Dalmacija danas, koja je ujedno i priložila video s predsjednikom u opuštenom outfitu.

Muškarci iz pratnje Zorana Milanovića su se ukazali formalnije odjeveni, u košulje i dugačke tamne hlače. Inače, predsjednik će ove nedjelje sa slovenskim kolegom Borisom Pahorom gledati 307. Sinjsku alku. Danas dolazi u Knin gdje će uručiti odlikovanja, medalje, promaknuća i pohvale pripadnicima Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Izvor: Društvene mreže
  • +3
Zoran Milanović Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX