NA SVEČANOM OTVORENJU

Sanja Musić Milanović igrala je na sigurnu kartu: Bijela haljina i balerinke bile su odličan odabir za pulsku Arenu

17.07.2022 u 09:18

Bionic
Reading

Nakon kratkog posjeta Malti, gdje je Sanja Musić Milanović boravila u sklopu državnog posjeta Predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića Republici Malti, prva dama stigla je sa suprugom u Pulu, na otvorenje 69. Filmskog festivala

Za predsjednika Zorana Milanovića i njegovu suprugu, prvu damu Sanju Musić Milanović, sinoćnje svečano otvorenje 69. Pulskog filmskog festivala bilo je i ujedno i njihov prvi izlazak nakon skandala sa zaključivanjem ocjena njihovom sinu u školi, o kojem se već danima piše.

Itekako svjesna da će ovoga puta pogledi biti dodatno usmjereni prema njoj, te da će kamere i fotoaparati pratiti svaki njezin korak, Sanja Musić Milanović pomno je pazila i u odabiru modne kombinacije u kojoj će se pojaviti na crvenom tepihu, i nije pogriješila.

  • +4
Sanja Musić Milanović Izvor: Cropix / Autor: Dusko Marusic

Predsjednik Milanović je kao i uvijek odabrao tamno odijelo s košuljom, a Sanja Musić Milanović, nakon nekoliko prigoda u kojima je birala čak i jarke boje, ovoga puta je igrala na sigurnu bijelo-crnu kombinaciju.

69. PULSKI FILMSKI FESTIVAL

[FOTO] Pula je sinoć zasjala u punom sjaju, a crvenim tepihom prošetala su i brojna poznata lica

Pogledaj galeriju

Odabrala je dugu bijelu haljinu, koja je padala do ispod lista, a preko nje je odjenula i crni bolero s prozirnim rukavima. Kombinaciju je zaokružila jednostavnim crnim balerinkama, s ukriženim detaljem, te upečatljivom ogrlicom. Kosu je ovoga puta raspustila i izravnala i na usne nanijela crveni ruž.

Za nedavnog gostovanja u Španjolskoj, gdje su se imali prilike družiti i s kraljicom Letizijom i kraljem Felipeom VI., Sanja Musić Milanović odabrala je crveno odijelo koje joj je odlično pristajalo.