FASHION GURU

Haljina Sanje Musić Milanović bila je na visini zadatka; lijepo joj stoji i prezentirala je Hrvatsku baš kako treba, u svakom slučaju, bolje od supruga

30.06.2022 u 11:06

Bionic
Reading

Na samitu u Madridu predstavnicima zemalja članica NATO saveza pridružio se i predsjednički par Milanović, a izdanje prve dame Hrvatske za večeru s kraljicom Letiziom i kraljem Filipom VI. dojmilo se i Fashion Gurua

Kao što već znamo, u predivnom Madridu okupila se politička škvadra i nešto tamo razglabala, jedan od njih je i naš Milanović. Nije da je nekog interesirao, osim, naravno, Hrvate koji jedva čekaju da on nešto prosipa. Njegovih riječi sam čuo i previše, ali njegovu gospođu rijetko viđamo, a još manje čujemo, a čuli smo da je ona pametnija u obitelji.

Može se komotno reći i da ima više stila. Za večeru s kraljem i kraljicom Španjolske Zoran Milanović je, ipak, konačno stavio kravatu i to je bio njegov modni doprinos ovoj večeri. Ajde, barem nešto.

OTMJENA PRIGODA

U Madridu na gala večeri uz kraljevsku obitelj zablistala i naša prva dama Sanja Musić Milanović

Pogledaj galeriju

Njegova supruga Sanja odabrala je popularni kroj haljine koje smo vidjeli na dosta gošći u palači La Granja. Naravno da bi teško mogla biti bolje odjevena od kraljice Letizije ili možda Brigitte Macron, jer gazdarica mora biti najljepša, ali moramo priznati da je haljina bila na visini zadatka.

Naravno, ova haljina u crnom i žutom tonu je lijepa, ali nije za svečanu večeru, jer zna se kakva haljina ide za ovakav događaj, ona je prije za popodnevni domjenak.

Da ne bi netko pomislio da haljina od 800 kuna meni nije dobra, dapače, lijepo joj stoji i prezentirala je Hrvatsku baš onako kako treba, u svakom slučaju bolje od supruga. Ali da je ovaj kroj u nekom materijalu koji je malo svečaniji ili možda da je boja primjerenija večeri... No to su samo nijanse i baš sam zadovoljan da konačno netko iz visokih državničkih krugova ipak ima stila.

  • +2
Sanja Musić Milanović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL