napustila show

[FOTO] Publika je presudila: Mila Horvat ispala iz emisije 'Zvijezde pjevaju'

29.10.2022 u 22:06

Bionic
Reading

U prošloj emisiji popularni show napustili su Ivana Šojat i Goran Boškovič, a večeras su se za glasove borila samo šest para koji su svoje pjevačko umijeće ovaj put pokazali kroz šansone i funk. Sportska novinarka i njezina mentorica otpjevale su pjesmu 'Uptown Funk', koju u originalu izvode Mark Ronson i Bruno Mars, no publici koja je glasala, nije se svidjela njegova izvedba

'Bilo je sjano iskustvo, prekrasni novi ljudi. Moram zahvaliti svima, a najviše bih se zahvalila predivnom bendu koji nas je podržavao iz emisije u emisiju', rekla je na kraju emisije sportska novinarka Mila Horvat koja je otpjevala svoju posljednju pjesmu u showu 'Zvijezde pjevaju'.

Žiri je danas najbolje ocijenio izvedbu Jelene Miholjević i Zorana Prodanovića Prlje. Nastupili su sa skladbom 'Djeca sna' (šansona). 'To je savršena pjesma, ima sadržaj koji dirne svakoga, komentirala je glumica. 'Razbila me ova pjesma, prepoznao sam se u tekstu', rekao im je Marko Tolja. 'Jelena, izrešetarili ste me ovom pjesmom', poručio je. Podsjetimo, uz njega su ove sezone kao članovi žirija Danijela Martinović i Mario Battifiaca.

U show programu nastupio je mentorski par Ivana i Alen izvedbom balade 'Sve u meni se budi' (koju u originalu izvode Zsa Zsa i Damir Kedžo).

  • +13
Zvijezde pjevaju 4. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT