ZVIJEZDE PJEVAJU

Mila Horvat bila je uvjerena da je njezina mama stigla u studio kako bi navijala za nju, no, prevarila se...

23.10.2022 u 22:02

Bionic
Reading

U trećoj emisiji 11. sezone HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju' natječe se i voditeljica Mila Horvat, koja se za pobjedu bori zajedno sa svojom mentoricom Larom Antić Prskalo

'Moja mama najveći fan benda... Mame znaju najbolje', napisala je Mila Horvat u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu, uz fotografiju na kojoj je njezina majka u zagrljaju dvojice glazbenika - Brune Kovačića i Miroslava Lesića. Njih dvojica sviraju u bendu showa Zvijezde pjevaju, a u kojem se pak u ovoj, 11. sezoni, natječe upravo voditeljica Mila Horvat.

Iako je po pitanju svog privatnog života svih ovih godina bila itekako tajnovita, sada je ipak odlučila pokazati kako izgleda njezina majka, koja joj je zasigurno i najveća podrška u svim životnim situacijama, pa tako i u ovom natjecanju.

Dolazak Mile Horvat u HRT-ov show mnoge je iznenadio, osobito jer je ona godinama radila na javnoj televiziji u sportskoj redakciji. Punih 13 godina provela je na HRT-u, da bi potom radila na Hrvatskoj nogometnoj televiziji i TV Areni. Prošle je godine otkrila kako odlazi u Englesku raditi kao nogometna agentica.

Je li dolazak u show neka naznaka njezinog povratka na televiziju na kojoj je provela više od desetljeća, za sada nije poznato.

  • +22
Zvijezde pjevaju - 3. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT