studio Anton Marti

Ivana Šojat i Goran Bošković ispali iz showa Zvijezde pjevaju

22.10.2022 u 22:38

Bionic
Reading

Ove subote dočekali smo treću epizoda showa Zvijezde pjevaju. Podsjećamo, prošlog vikenda iz natjecanja su ispali Mario Valentić i Antonia Matković Šerić, a u novom showu dočekali su nas novi nastupi nakon kojih su ispali Ivana Šojat i Goran Bošković

U showu je tako preostalo još šest pjevačkih parova.

Ocjene i komentare su i ove večeri, kao i uvijek, davali Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Battifiaca. Voditelji bili su Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

Uoči showa, u studiju Anton Marti na zagrebačkom Prisavlju održana je i generalna proba, a fotografije donosimo u nastavku:

  • +25
Zvjezde pjevaju, generalna proba Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

U četvrtu epizodu natjecanja Zvijezde pjevaju plasirali su se Goran Grgić i Ivana Kindl, Matea Šeparović i Bojan Jambrošić, Marco Cuccurin i Mia Negovetić, Mila Horvat i Lara Antić Prskalo, Domagoj Janković i Alen Đuras te Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja.

Goran i Ivana koji napuštaju show dobili su 19 bodova od žirija za izvedbu pjesme Sve dođe na svoje.

"Moja dva psa i mačke su vjerojatno sretni što ću biti s njima svakog vikenda pa se raduju jer sam im falila", rekla je Ivana nakon ispadanja iz showa.

"Bar smo ispali na pjesmi na kojoj smo istinski uživali. Ivana je pokazala iznimno uživanje u pjesmi. Hvala cijeloj ekipi, žiriju, publici, sjajnom bendu", rekao je za njom Goran.