skoro pa lillegalno

[FOTO] Lidija Bačić još je jednom seksi objavom izazvala uzdahe mnogih, a ni bujna Žanamari nije mogla odoljeti: ‘Top fotka!’

03.06.2021 u 22:31

Bionic
Reading

Jedna se uporno hvali da ima ‘i stas i glas’, a drugu su nedavno gledatelji RTL-a proglasili Hrvaticom s najboljim tijelom, no jedno je sigurno, i Lille i Žanamari žare i pale mrežama, a vole se i počastiti komplimentima na Instagramu

‘Ljeto, gdje li si?’ zavapila je poznata pjevačica Lidija Bačić prije koji dan na Instagramu, a ljeto kao da ju je poslušalo. Zavapila je to Lille uz fotografiju svog bujnog poprsja u crvenom kupaćem kostimu.

LIjepa pjevačica u sljedećoj objavi osvanula je u uskom i kamuflažnom outfitu te se, kako sama kaže, pokušala stopiti s okolinom, a među brojnim komentarima našao se i onaj popularne pjevačice Žanamari. ‘Top fotka’, kratko je komentirala fotku Lille Žanamari, a pjevačica joj nije propustila zahvaliti.

Jedna od naših najseksipilnijih dama s estrade Lidija Bačić već godinama koristi svoje prirodne atribute kako bi promovirala svoj lik i djelo. Pjevačica se odnedavno bavi i dizajniranjem odjeće, a što i nije neobično s obzirom da joj je jednako kao i ostalim glazbenicima diljem svijeta većina nastupa otkazana.