sa stilom na vi

[FOTO] Odabrao Fashion Guru: Ovo su najgore odjevene osobe u Hrvatskoj

  • 25.01.2021 u 14:55

  • Bionic
    Reading

    Na tradicionalnoj listi najgore odjevenih osoba u Lijepoj Našoj, osim nekih starih znanaca koji već godinama ne silaze s nje, našlo se novih imena iz svijeta politike i showbiza, a tu su i tri posebne kategorije

    10. Izet i Lejla Hajrović

    Bračni par je na zadnjem mjestu ove liste, da se ne zaboravi na njih. Siguran sam da niti oni ne žele da ih se zaboravi. Nije ih baš bilo na javnim događanjima, a i ono malo što ih je bilo po centru grada odradili su to brzim koracima. Inače skladni u svemu, pa tako i u odijevanju i pokazivanju svojih modnih brendova, a najčešće to ispada nametanje, nadmetanje i jednostavno pokazivanje - po meni je stil u nekom drugom ormaru.

    Lejla i Izet Hajrović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

    9. Nataša Tramišak

    Dolazak zamjenice bivše ministrice fondova EU-a, gđe Žalac, koja je prošle godine zauzela prvo mjesto moje top liste, bio je pravo osvježenje. Mislim da nikad više nijedna ministrica neće doći tako visoko kao Žalac. Barem se nadam. Gospođa Tramišak, kad je došla na tu funkciju, imala je tendenciju da bude puno više na ovoj listi, ali poduzela je prve korake - za početak je omekšala frizuru, a na odjeći se još da poraditi, tako da možemo očekivati veliku promjenu u ovoj godini.

    • +2
    Nataša Tramišak Izvor: Pixsell / Autor: PATRIK MACEK/ DUSKO JARAMAZ/JOSIP REGOVIC

    8. Mia Dimšić

    Do kada će se zgodna i talentirana mlada pjevačica Mia odijevati kao da se sprema zarediti. Uopće ne treba biti Xena ratnica ili provokativna kao Bačićka, ali da malo uloži u stil, ne bi škodilo. Ok, bilo je dobrih pomaka na bolje, poput bijele haljine, ali znam da ona može puno bolje od toga. Duge suknje nisu joj najbolja opcija jer je visoka, a i bluze su za tajnice, ne za pjevačice.

    Mia Dimšić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

    7. Iva Todorić

    Umjesto da je nakon afere i rastave krenula u neku kampanju kojom bi se pokazala u drugom svjetlu miss Todorić je otišla na duhovnu obnovu na jahtu. Po meni laiku, za to je ipak bolji bilo kakav psihijatar, pa i školski psiholog, nego dvotjedno krstarenje. Znamo kakva krstarenja trebaju biti da dođeš malo sebi. Koliko vidim, nije joj to samo odmoglo što se tiče stila, jer je već dugo nismo vidjeli u ovako ženstvenom izdanju. Gdje su joj frendice, koje su se prije vrzmale oko nje, da joj sada udijele koji modni savjet?

    6. Danijela Martinović i Petar Grašo

    To da je Danijela redovito na ovakvim listama nije ništa novo, što je šteta jer ima veliki potencijal da bude jedna od bolje odjevenih osoba, prvenstveno zbog skladnog tijela, lijepog lica i velike popularnosti, ali nasmiješena Danijela uvijek odabere haljinu koja sliči na maturalnu. Njezin odabranik obara top liste, hit do hita, ali ja ne dodjeljujem nagradu Cesarica, već onu za odjeću, a on je stalno u sakou i biloj košulji, i tako već desetljećima.

    • +2
    Danijela Martinović i Petar Grašo Izvor: Pixsell / Autor: MATIJA HABLJAK/PIXSELL

    5. Fani Kerum

    Nekadašnja prva dama Splita hodala je u besprijekornim kreacijama kao i Melanija. Svi su gledali što je oblačila, a nitko nije obraćao pažnju na to što je njezin suprug napravio svom gradu. Nepravedno. Njezin stil nije loš, dapače, zna ubosti koji dobar komad, ali Fani nije neka instagramuša da stavi sve moguće brandove na sebe, koje će reklamirati. Toliko brendova nose samo još na Balkanu i u Rusiji, čak ni u Kini više nisu popularni.

    • +3
    Fani Kerum Izvor: Cropix / Autor: MILAN SABIC/IVO CAGALJ/PIXSELL

    4. Mirta Šurjak

    Najeksponiranija novinarka Dalmacije jedna je i jedina Mirta Šurjak. Znamo za njezinu opsesiju Hajdukom i to je super, ali znamo i za njezinu opsesiju uskim tuba haljinama, još užim majicama, najužim tajicama i naravno najsjajnijim sjajilima. Njezin stil je nešto što stvarno nema nikakvog smisla.

    3. Andrea Šušnjara

    Nepotrebno je više naglašavati da je zgodna i slatka pjevačica Magazina sa stilom i modom na 'vi'. Volio bih kada bi me barem jedne godine, barem jedno polugodište, iznenadila.

    • +2
    Andrea Šušnjara Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

    2. Kolinda Grabar Kitarović

    Nakon što je otišla s mjesta predsjednice Lijepe Naše, gospođa Grabar Kitarović bila je manje u medijima, ali nas je ipak počastila pokojim izlaskom u javnost. Baš to bilo je dovoljno da se nađe i ove godine na ovoj listi. Pet godina je gradila stil i možemo reći da je bila prepoznata samo po njemu, pa me čudi da je u tako kratkom roku sve to palo u vodu. Možda zato što se više okrenula glumi, a manje odjeći.

    • +2
    Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

    1. Lidija Bačić

    Kako je nekada na ovim listama bila Nives Celzijus, tako je sada Lidija Bačić. Znači da ima nade. Kako da pohvalim Lidiju ili maknem s liste kada je njoj odjeća imaginarni pojam. Djevojka je iznimno vrijedna, u to nema sumnje, marljivo radi na sve strane. Slika kalendare, snima pjesme, ponekad šutne nekog psa, a da ne govorim o Instagramu, na kojem svakodnevno titra hordama muškaraca koji uzdišu na njezine obline. Što će drugo kada se mora priznati da je zgodna, ali ova lista je o tome kako se netko odijeva, a ja nisam siguran da kod Lidije vidim baš odjeću.

    • +10
    Lidija Bačić Izvor: Pixsell / Autor: MATIJA HABLJAK/DUSKO JARAMAZ/ JOSIP REGOVIC/

    Da se ne zaboravi

    TV stajling godine: Dalija Orešković

    Ako se sjetimo prvog dana Sabora, znamo da je u njemu bilo podosta njih koji su došli kao da idu na seosku zabavu. Neki novoizabrani političari nisu znali zavezati košulju i kravatu od sreće jer su se dokopali 'besplatnog' uzdržavanja. Tako je to kod nas. Gospođa Orešković bila je jedna od rijetkih najbolje odjevenih za prvi dan Sabora, i to treba naglasiti, no imala je i TV stajling koji je teško zaboraviti. Ajmo reći da je sada u balansu.

    Potkošulja godine: Krunoslav Capak

    Gospodina Capaka nagledali smo se u prošloj godini, i to malo previše, a vjerujem da je i njemu već dosta svega. Tako smo ga gledali kako pozira na kutiji cjepiva ili se slika kada dobiva to isto cjepivo. Njegova slika u potkošulji, nažalost, nije tako dobra da radimo mimove kao kod Bernieja Sandersa, već naprotiv - izgleda malo otužno.

    Look 70-ih: Borna Kotromanić

    Ako me netko u prošloj godini najviše modno razveseljavao, onda je to bila Borna. Bilo je tu svega, od lateksa pa do golišavih izdanja, a najviše je nosila samo grudnjake. Sva su ta izdanja za neki od modnih časopisa, ali jedno je bilo ipak granično. Sablaznila je hrvatsku puritansku naciju izašavši u centar grada u jednim od najmanjih vrućih hlačica koje su Zagrepčani, a i ostali dijelovi Hrvatske, mogli vidjeti još od 70-ih.