FASHION GURU

Kombinacija šala i čizama na Šušnjari ipak je na diku i ponos Louisa Vuittona dok zaista ne treba puno govoriti o ovom modnom izričaju Lidije Bačić

  • 14.04.2021 u 12:01

  • Bionic
    Reading

    Kako su društveni događaji nestali, naši poznati komuniciraju isključivo slikicama na Instagramu, pa da vidimo tko je svojim stajlingom flopnuo ili možda nije. Vi odlučite...

    Ne znaš je li Lidija Bačić pjevačica ili Playboyeva zečica

    Kad vidiš Lidijin Instagram, ne znaš je li ona pjevačica ili Playboyeva zečica. Nakon što se slikala gola, pokrivajući svoje bujno poprsje samo ručicama, odlučila je pokazati fanovima i drugu, obučenu stranu svestrane Lidije. Trenirka i štikle. Ne treba puno govoriti o tom modnom izričaju, a pogotovo kad mu se pridoda kožna jakna. Svi su već opjevali tu kombinaciju trenirke i štikli, možda će i ona, a jedan od najboljih opisa je u kultnoj seriji sa Sekom Sablić.

    Žanamari kao wannabe Kardashianka

    Slično kao i kod Lidije, kad gledam profil na Instagramu pjevačice Žanamari, ne znam je li riječ o pjevačici ili wannabe Kardashianki. Svaka fotografija priča svoju priču, a osobni stil je nebitan. Jedna od njezinih odjevenijih fotografija ipak pokazuje kako se Žana skockala za popodnevni look u šetnji Tučepima. Divan kolorit i još ljepše ribarske mreže upotpunjuju ovaj stajling s visokim čizmama.

    Andrea Šušnjara vodi se onim - što veći logo, to bolje

    O stilu slavne pjevačice Magazina ne treba trošiti puno riječi, znamo da djevojka voli pomalo čudne kreacije, na granici sa S/M-om, no trakice, remenje i ostali dodaci ipak su za scenu i razigrani melos, a privatno najviše voli Louis Vuitton. Što veći logo, to bolje. Čizme je već predstavila nebrojeno puta, ali kombinacija šala i čizama ipak je na diku i ponos samog brenda - da je ćaća Louis Vuitton Malletier živ, bio bi presretan.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.