skoro pa lillegalno

[FOTO] Kostim Lidije Bačić muku muči s njezinim oblinama, ali fanovima to ne smeta; ljetna sezona kao da je stvorena za nju

06.06.2021 u 15:00

Bionic
Reading

Lidija Bačić na svom Instagramu redovito privlači pažnju u oskudnim modnim izdanjima, a jednaka stvar se dogodi kad pjevačica objavi fotkicu u kupaćem kostimu. Fanove je i ovog puta ostavila bez daha

'Moja pojavljivanja su i u glazbi odmjerena i izazovna. Služe za promociju mene i moga glasa. Nikad nisam napravila ništa više ni manje od pokazivanja dobrog izgleda u dobroj mjeri. Ali pročitala sam nedavno jednu dobru konstataciju: moje tijelo je kao Porsche, glupo je da je samo u garaži. Znači, do kraja se ne bih skinula čak ni na filmu. Postoje granice i ja na njih pazim cijelu karijeru. Zanimljivo je to da kad se Halle Berry potpuno skine i ima hrpu eksplicitnih scena, za to dobije Oscara, i to se zove umjetnost, a kad ja pored mora u ljetnoj pjesmi poziram u kupaćem kostimu, to je šokantno. Očito su glumice u boljem položaju od pjevačica', komentirala je pjevačica nedavno za Slobodnu Dalmaciju.

Ipak, štogod da objavi na društvenim mrežama fanovi Lidije Bačić obaspu je komplimentima. Upravo to se dogodilo i pod posljednjom objavom, a na kojoj pjevačica pozira u žutom kupaćem kostimu u jacuzziju.

Jedna od naših najseksipilnijih dama s estrade Lidija Bačić već godinama koristi svoje prirodne atribute kako bi promovirala svoj lik i djelo. Pjevačica se odnedavno bavi i dizajniranjem odjeće, a što i nije neobično s obzirom da joj je jednako kao i ostalim glazbenicima diljem svijeta većina nastupa otkazana.

‘Ljeto, gdje li si?’ zavapila je poznata pjevačica Lidija Bačić prije koji dan na Instagramu, a ljeto kao da ju je poslušalo. Zavapila je to Lille uz fotografiju svog bujnog poprsja u crvenom kupaćem kostimu.

  • +10
Lidija Bačić Izvor: Pixsell / Autor: MATIJA HABLJAK/DUSKO JARAMAZ/ JOSIP REGOVIC/