MOŽE LI KRAĆE?

Seksi pjevačica ima pitanje za sve: 'Koliko biste vi skratili haljinu na Lidiji?

04.04.2020 u 10:31

Bionic
Reading

Lijepa pjevačica Lidija Bačić uobičajeno koristi društvene mreže za samopromociju, a u ovo doba karantene publike na mrežama nikad nije bilo više. Prepoznala je to i Lidija te su joj profili naprosto zatrpani objavama

'Koliko bi vi skratili haljinu na Lidiji?' stoji uz objavi najnovijeg videa objavljenog na stranicama poznate pjevačice Lidije Bačić.

U njemu Lidija i poznata hrvatska dizajnerica Ivana Jurić 'uživo' krate dugu crnu haljinu koju je na sebe obukla pjevačica. Rukav po rukav, komadić po komadić, haljina u trenu postane jedna od onih zbog koje je mnogi i prate. Duga crna haljina u nekoliko pokreta škarama dizajnerice Jurić postala prepoznatljiva 'mala crna haljina' te je istaknula stas kojim se Lidija uobičajeno hvali.

HRT je još sredinom mjeseca objavio da se show program 'Zvijezde pjevaju' odgađa do jeseni, no pjevačica na mrežama standarno ima svoj privatni show.

S obzirom na preporuku izolacije nismo sigurni kada se i zašto Lidija našla u društvu dizajnerice Ivane Jurić kada bi se svi trebali držati maksime 'ostani doma', no fanovi seksi pjevačice svejedno su oduševljeni.

Lidija Bačić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSEL