IZOLACIJA NA SVJETIONIKU

[FOTO] Ida Prester uzbuđeno: ‘Sljedeća dva dana ćemo provesti ovdje, cijela familija’, no ovakvu reakciju djece svakako nije očekivala

03.06.2021 u 17:48

Bionic
Reading

Provesti kratko vrijeme izoliran od svijeta, na zabačenom svjetioniku, svakome od nas zvuči kao idealan odmor od svakodnevnice i stresa, no djeca malo drugačije gledaju na ovakav oblik odmora. Saznala je to i naša poznata glazbenica Ida Prester

Naša poznata pjevačica i voditeljica Ida Prester pohvalila se na društvenim mrežama činjenicom da će ona i cijela obitelj sljedeća dva dana provesti izolirani na hridi i svjetioniku. Plan zvuči idealno iz perspektive roditelja, no mališani znatno drugačije gledaju na to.

‘Sljedeća dva dana ćemo provesti ovdje cijela familija. Sva uzbudjena objavljujem vijest djeci:

- idemo na svjetionik! Spavat cemo tamo, samo mi na cijelom otoku

- a šta ima tamo?

- pa svjetionik i more!

- nema ni bazen??

- nema.

- mi bi radije ostali doma i igrali se u parkiću..

- What??! Sto se mi vise trudimo, to su nezahvalniji krećemo sutra ujutro, pa kud puklo!

Drzite fige’ , napisala je Prester na društvenim mrežama i izazvala salve smijeha i podrške mnogih svojih sljedbenika.

Prester i njen suprug Peševski za kratak odmor odabrali su svjetionik na hridi Porer, a koji se nalazi oko 2 km jugozapadno od najjužnijeg rta Istre - Kamenjak. Izgrađen je davne 1833. godine.

  • +4
Svjetionik Porer Izvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic

Inače, Ida Prester je šest godina živjela u Beogradu, no ove se godine ponovno doselila u Zagreb sa svojim suprugom, beogradskim poduzetnikom Ivanom Peševskim i njihova dva sina - Rokom i Riom.