U SVOM STILU

Ljubav koja traje: Ida Prester simpatičnom se objavom prisjetila svog prvog susreta sa suprugom

28.04.2021 u 17:48

Bionic
Reading

Ida Prester, popularna voditeljica i glazbenica koja se prošle jeseni sa suprugom Ivanom i sinovima preselila u Zagreb, na društvenim je mrežama objavila zanimljivu priču

Ida je prije devet godina upoznala svog današnjeg supruga Ivana Peševskog s kojim ima dva sina, Roka i Rija, a simpatičnom se objavom sjetila trenutka kad su se njih dvoje prvi puta upoznali.

'Kako smo se moj Vani i ja upoznali, prije točno 9 godina. Jedna mala ljubavna pričica, da vas razveselimo u ovom sivom danu. Sve je istina. Od tad brdovito, malo gore, malo dole, malo istok, malo zapad, ali nikad dosadno. Sretno i nama, a i svima vama', poručila je Ida na svojem Instagram profilu.

Njezina se objava svidjela velikom broju njezinih pratitelja te su im čestitali godišnjicu upoznavanja.

  • +4
Ida Prester Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Inače, Ida Prester je u ožujku proslavila 42. rođendan, pa se dotaknula i svojih godina.

'Dragi moji, sutra punim 42. Pa kud prije?? U glavi sam još znatiželjna curica, znate me dobro, ali na licu se već vide godine. Razmišljam.. bojim li se starenja? Nisam dosad imala frku od godina, mozda upravo kreće? Promatram se u ogledalu. Meni je tu sve na svom mjestu. Ne izgledam k'o maturantica, a zašto i bi? Znam tko sam i ne natječem se ni sa kim. Ovo lice priča o svim dobrim koncertima koje sam pogledala, divljim partijima na kojima sam plesala, ljubavima u koje sam vjerovala. Zadovoljna sam...', napisala je između ostalog Prester na svom Instagram profilu.