iskreno do kraja

[FOTO] Ida Prester ususret rođendanu blista: 'U glavi sam još znatiželjna curica, ali na licu se već vide godine'

21.03.2021 u 21:17

Bionic
Reading

Ida Prester Peševski jednako kao i svi ostali nije cijepljena od starenja, a jednako tako svakome od nas u nekom periodu života godine prestanu biti samo broj. Naša poznata glazbenica i voditeljica sada se našla baš u tom životnom trenutku, no to joj, čini se, ne predstavlja veliki problem

Popularna voditeljica i glazbenica Ida Prester Peševski koja se sa suprugom Ivanom i sinovima preselila u Zagreb, na društvenim je mrežama podijelila misli koje joj se roje po glavi usuret njenog 42. rođendana.

'Dragi moji, sutra punim 42. Pa kud prije?? U glavi sam još znatiželjna curica, znate me dobro, ali na licu se već vide godine. Razmišljam.. bojim li se starenja? Nisam dosad imala frku od godina, mozda upravo kreće? Promatram se u ogledalu. Meni je tu sve na svom mjestu. Ne izgledam k'o maturantica, a zašto i bi? Znam tko sam i ne natječem se ni sa kim. Ovo lice priča o svim dobrim koncertima koje sam pogledala, divljim partijima na kojima sam plesala, ljubavima u koje sam vjerovala. Zadovoljna sam...', napisala je između ostalog Prester na svom instagramu.

Uz ovu emotivno objavu Ida Prester objavila je neizostavni selfić koji jasno pokazuje da godine i životno iskustvo popularnoj pjevačici itekako gode.

  • +4
Ida Prester Peševski Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL