THE POWER

[FOTO] Donosimo vam prve fotografije iz serije u kojoj naša Zrinka Cvitešić glumi s holivudskim facama

31.01.2023 u 20:57

  • +24

The Power

Izvor: Prime Video / Autor: Prime Video

Bionic
Reading

Početkom 2021. godine Zrinka Cvitešić dobila je ulogu u visokobudžetnom TV serijalu 'The Power', u kojoj naša istaknuta filmska, televizijska i kazališna glumica tumači lik Tatiane Moskalev, bivše prve dame Moldavije koja ubija svog supruga, preuzima vlast i pretvara državu u matrijarhalno carstvo

Odjevena u bijelo, s opakim izrazom lica i malim psićem u rukama Zrinka Cvitešić pozira pred kamerom. Mnogi je u ovom izdanju na prvi pogled ne bi ni prepoznali, a nije ni čudo jer je to zapravo fotografija Tatiane, lika kojeg Zrinka tumači u seriji 'The Power', koja na Prime Video stiže u ožujku.

Osim naše Zrinke Cvitešić, u seriji se pojavljuju i holivudske face, poput Toni Collette, koja glumi gradonačelnicu Seattlea Margot Cleary-Lopez.

Iza kulisa, The Power kojeg su već prozvali 'Sluškinjinom pričom za 21. stoljeće', je također pokretan ženskom snagom. Seriju je producirala produkcijska kuća Sister Jane Featherstone, a scenarij su pisale isključivo žene, baš kao i što su zaposlene samo redateljice.

The Power - trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Ono što možemo reći, kada vidimo ovakve fotografije i kada znamo cijelu pozadinu - jedva čekamo prvu epizodu!