ne posustaje

[FOTO/VIDEO] Čak i kad ne objavi ni jedno jedino slovo, Lidija Bačić internet uspije dovesti do usijanja

21.03.2021 u 23:28

Bionic
Reading

'I stas i glas' krilatica je kojom se popularna pjevačica Lidija Bačić već godinama promovira u javnosti, a zašto kvariti nešto što je dobro. Zna to i Lidija pa je tako uz svoju najnoviju objavu na Instagramu napisala - baš ništa

Jedna od naših najseksipilnijih dama s estrade Lidija Bačić već godinama koristi svoje prirodne atribute kako bi promovirala svoj lik i djelo. Pjevačica se odnedavno bavi i dizajniranjem odjeće, a što i nije neobično s obzirom da joj je jednako kao i ostalim glazbenicima diljem svijeta većina nastupa otkazana.

'Ja preferiram da se uvijek istaknu obline, ali je simpatično i lijepo da nešto onako lagano pada, a opet je vidljivo kad je netko zgodan', ispričala je Lidija Bačić nakon što je ostvarila suradnju s modnom kreatoricom Ivanom Jurić. 'Uskoro u prodaji haljine koje sam kreirala s @ivana_juric_design. Ova haljina na meni je jedan od modela iz kolekcije', napisala je Lidija Bačić u opisima videa koje je prije nekog vremena podijelila na Instagramu.

  • +10
Lidija Bačić Izvor: Pixsell / Autor: MATIJA HABLJAK/DUSKO JARAMAZ/ JOSIP REGOVIC/

U videima atraktivna pjevačica šeta Zapadnom obalom u rodnom Splitu u pripijenoj mini haljini koju je, kao što je i pojasnila svojim pratiteljima, sama dizajnirala. Lidija se, ako je suditi prema njezinu dosadašnjem stilu odijevanja, savršeno uklopila u cijelu modnu priču. Pjevačica je i ranije imala priliku nositi kreacije bosanskohercegovačke dizajnerice sa zagrebačkom adresom, koja je prije šest godina otvorila svoj prvi showroom u samom centru Zagreba.

Uglavnom, u svojoj najnovijoj objavi na instagramu Lidija Bačić nije rekla baš ništa, niti jednu jedinu riječ. Samo je usputno ostavila dvije fotografije bujnog dekoltea na užitak svim svojim fanovima. Sudeći prema reakcijama njenih pratitelja objava je bila pun pogodak.