OBOŽAVATELJI U TRANSU

Nosi li išta ispod minijaturne haljine? Lidija Bačić ponovno provocira na Instagramu

11.12.2020 u 18:48

Bionic
Reading

Pjevačica Lidija Bačić na svom Instagramu redovito privlači pažnju u svojim oskudnim izdanjima koji jedva prekrivaju strateške dijelove tijela, a njezina posljednja fotografija potpuno je pomutila razum njezinim brojnim obožavateljima

Na Instagramu Lidije Bačić osvanula je još jedna fotografija u seksi izdanju - minijaturnoj haljinici koja da naslutiti kako pjevačica ispod ne nosi grudnjak. Lile na fotografiji leži na podu s nogama u zraku, a njezina haljinica pritom jedva pokriva obline, što je izazvalo oduševljene reakcije fanova, a posebno muškog dijela.

35-godišnja Splićanka otkrila je kako je riječ o fotografiji s njenog novog kalendara za nadolazeću 2021. godinu, a obožavatelji su je u komentarima obasuli komplimentima. Neki su pjevačicu i molili da im kalendar pokloni.

Lidijin oskudni stajling koji je odabrala za nedavno fotografiranje komentirao je svojevremeno i tportalov modni kritičar Fashion Guru, koji bi volio da pjevačica, pored seksepila, pokaže i svoju damsku stranu.

'Uopće nije upitno to je li Bačićka seksi, jer ona to jest. Atributi su svi posloženi prema dobrim mjerama, ali bila bi ona seksi i da nas iznenadi nekom odjećom koja tu i tamo pokrije malo tijela', komentirao je Guru, no Lidija u svom oskudnom odijevanju ne vidi ništa loše.

  • +10
Lidija Bačić Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

'Moja pojavljivanja su i u glazbi odmjerena i izazovna. Služe za promociju mene i moga glasa. Nikad nisam napravila ništa više ni manje od pokazivanja dobrog izgleda u dobroj mjeri. Ali pročitala sam nedavno jednu dobru konstataciju: moje tijelo je kao Porsche, glupo je da je samo u garaži. Znači, do kraja se ne bih skinula čak ni na filmu. Postoje granice i ja na njih pazim cijelu karijeru. Zanimljivo je to da kad se Halle Berry potpuno skine i ima hrpu eksplicitnih scena, za to dobije Oscara, i to se zove umjetnost, a kad ja pored mora u ljetnoj pjesmi poziram u kupaćem kostimu, to je šokantno. Očito su glumice u boljem položaju od pjevačica', komentirala je pjevačica nedavno za Slobodnu Dalmaciju.