ISKRENO O TRENUTNOJ SITUACIJI

Lidija Bačić: 'Imam dovoljno novca koji sam zaradila svojim koncertima i meni je dobro. Teže je ljudima koji gube posao i nemaju ništa na računu'

04.12.2020 u 11:55

Bionic
Reading

Jedna od naših najseksepilnijih dama s estrade Lidija Bačić svima je odlučila pokazati koliko je optimistična i zadovoljna svime što ima bez obzira na trenutnu situaciju. Kriza zbog koronavirusa nije je pokolebala, pa se Lille bacila još jače na posao. Kakvi su joj planovi za budućnosti, ima li u njezinu životu netko poseban i vidi li se jednoga dana kao majka otkrila je u novom intervjuu

U poduljem novom razgovoru za Jutarnji list, Lidija Bačić otvoreno je govorila o tome kako se snašla u novom normalnom, pada li joj teško otkazivanje nastupa, kako trenutno živi bez gaža i brine li se ako takva situacija potraje.

Osim toga govorila je s ponosom o svojim novim projektima od kojih nije odustala unatoč krizi, a dotakla se i privatnog života pa napokon otkrila ima li u njezinu životu netko poseban.

'Ne zamaram se puno time u ovom trenutku. Kako je cijelom svijetu, tako je i meni. Imala sam samo par koncerata ove godine, bit će ih još, ali vjerojatno u smanjenom obliku, manje publike i akustik verzija. Otkazano mi je puno nastupa, u postocima čak 99%, od Züricha i Münchena, preko Ljubljane, do Splita i Dubrovnika. Uzimam sve ovo kao mali odmor. Jednom su moji suradnici izbrojili da sam u šest godina imala 570 koncerata, to je ludo’, rekla je Lidija pa dodala da je imala financijske gubitke kao i mnogi.

Lidija Bačić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

‘Imam dovoljno novca koji sam zaradila svojim koncertima i meni je dobro. Teže je ljudima koji gube posao i nemaju ništa na računu', skromna je Dalmatinka, koja pritom tvrdi da je ne zanimaju previše skupe dizajnerske krpice te se time ne voli hvaliti.

‘Ako kažem da je otkazano 30 od 40 koncerata po toj i toj cijeni, tu se kod mene i nekih kolega radi o milijunskim iznosima. Neće se taj novac vratiti, ali bit će puno koncerata kad ovo sve prođe nadoknadit će se. Ja novca imam i kroz sponzorske ugovore i minuli rad i uopće ne želim stavljati težište na novac. Da mi nedostaje publika, jasno, nedostaje! Ali kada opet počnu nastupi, sve ćemo nadoknaditi’, optimistična je s druge strane Bačić.

Ona se posljednjih mjeseci, kada su sve gaže stale, posvetila stvaranju novih pjesama pa je završila svoj dupli album ‘Revolucija’, a s ponosom ističe da je već počela raditi i na novom. Ne dozvoljava da joj situacija s koronom pomrsi planove te iz svega izvuče maksimum.

Virusa se, kaže ne plaši zbog sebe nego bližnjih koji su ugroženijeg zdravstvenog stanja.

Iako ne skida osmijeh s lica, poznata Splićanka tvrdi da za to nije razlog nikakav muškarac. Još uvijek je slobodna.

‘Nisam u vezi i ne tražim ljubav. Ljubav imam u ljudima oko sebe, u glazbi, moru, Splitu, Hrvatskoj, obitelji. Čim bude neki muškarac toliko važan, evo, prvi ćete znati’, rekla je u intervjuu.

Bez obzira, ljubavi se nada te kaže da ju može osvojiti muškarac sa stavom. S takvim koji ne skriva svoju muškost, planira jednoga dana veliku obitelj.

‘Želim brak i puno djece. I sama sam iz velike obitelji, imam dvije sestre, Doru i Luciju, i brata Franka. Tako da i sama želim veliku obitelj i puno djece i tako će i biti’.