ZABAVA ZA CIJELU OBITELJ

Filmovi u kojima će uživati i djeca i odrasli

30.12.2022 u 19:37

Bionic
Reading

Tražite film u kojem bi mogli uživati s cijelom obitelji? Pickbox NOW pripremio je listu filmskih preporuka

Pickbox NOW poznat je po hvaljenim krimi serijama i fantastičnom izboru britanske i europske produkcije. Međutim, ono čime vrvi je i izbor filma u kojima može uživati baš cijela obitelj. Donosimo popis filmovima kojima možete ispuniti vrijeme svojoj djeci, a garantiramo da ćete i vi u njima uživati.

Poštareva kći (The Ideal Palace)

Poštareva kći inspirirana je neponovljivim istinitim događajem. Cheval (Jacques Gamblin) radi kao poštar i jednog dana sretne Philomèneu (Laetitia Casta) koja će ubrzo postati ljubav njegovog života. Kasnije će imati kćer Alice kojoj će Cheval izgraditi tzv. „idealnu palaču“. Stvarala se dugih 33 godine, a danas ju je moguće posjetiti u francuskom gradu Hauterives.

Božić s korgijem (A Very Corgi Christmas)

Evo i jedne božićne preporuke – a obožavat će je ljubitelji čupavih ljubimaca! Ben (Kevin McGarry) je samohrani otac i svojoj je kćeri pripremio poklon koji je dugo priželjkivala, a to je štene korgija. Ubrzo upoznaje samohranu majku Lauren (Kelly Kruger) s kojom shvati važnost obitelji i provođenja vremena s voljenima.

Heidi (Heidi)

Jesu li vaša djeca već čitala Heidi? Ako i nisu, ovaj film je voljeni klasik među mlađom publikom, ali i odraslima. Riječ je o istoimenoj osmogodišnjoj djevojčici (Anuk Steffen) iz Švicarske koja je prvo živjela na planini s djedom, a kasnije je preselila u bogatu obitelj Sesemann u Frankfurt. Tamo pravi društvo djevojčici Klari (Isabelle Ottmann). Iako živi lagodan život, ne prestaje razmišljati o svom djedu, planinskom krajoliku i životinjama koje je zavoljela.