TOP 3

Ultimativna lista za one kojima se ne gledaju silni božićni filmovi

18.12.2022 u 19:42

Bionic
Reading

Pickbox NOW brine se i za grincheve – ovo su top tri filma u kojima nećete pronaći ni ‘B’ od Božića

Ovdje smo da podržimo sve grincheve! Neki od nas jednostavno nisu stvoreni za filmove smještene u božićni ugođaj - i to je sasvim okej. Dok će većina s guštom pratiti hrpu božićnih naslova na Pickbox TV kanalu, na streaming servisu Pickbox NOW očekuju vas brojn drugačije filmske poslastice koje možete pogledati ovih blagdana.

Kako bi se maksimalno odmaknuli od božićne tematike, predstavljamo dramske filmove u kojima je naglasak na psihologiji likova i misteriju u srcu radnje.

Cordelia (Cordelia)

Cordelia (Antonia Campbell-Hughes) nosi se s teškom traumom iz prošlosti. Kako bi poboljšala vlastito mentalno zdravlje živi u Londonu zajedno sa svojom sestrom blizankom Caroline (ponovno Campbell-Hughes) i njezinim partnerom Mattom (Joel Fry). Jednog dana ostaje sama u stanu i započinje komplicirani odnos sa susjedom Frankom (Johnny Flynn) koji je opsjednut sviranjem violončela.

Djevojka u parku (The Girl in the Park)

Julia Sandburg (Sigourney Weaver) još uvijek je traumatizirana nestankom trogodišnje kćeri prije 15 godina. To je rezultiralo nesvjesnim odmakom od bližnjih, kako prijatelja, tako i od supruga Douga (David Rasche) i sina Chrisa (Alessandro Nivola). Iako su godinama pokušali razbiti zid koji je izgradila oko sebe, nikad nisu uspjeli. Jednog dana Julia upoznaje mladu Louise (Kate Bosworth), ženu punu mračnih tajni, i počinje vjerovati da je ona njezina davno nestala kći.

Na granici stvarnosti (Passion of Mind)

U filmu Na granici stvarnosti ne postoje jasne granice realnosti i fikcije. Radnja filma odvija se u snovima dviju žena – Marie (Demi Moore) je udovica s dvije kćeri koja sanja o Marty, dok je Marty književna agentica na Manhattanu koja sanja o Marie. Jesu li obje stvarne ili je jedna proizvod mašte? Koja je stvarna osoba, a koja nije? Situaciju ne olakšavaju muškarci koje se upoznale i smatraju ljubavima svojih života.