TOP SADRŽAJ

Najbolji filmovi koji su ove godine stigli na domaći streaming servis

19.12.2022 u 09:51

Bionic
Reading

Tijekom cijele godine Pickbox NOW donosi fantastične filmove - iako neki datumom nisu novi, svakako su obilježili filmsku ponudu u kojoj je ove godine publika domaćeg streaming servisa mogla uživati

Kraj godine je uvijek jedinstvena prilika da se osvrnemo na filmsku ponudu na streaming servisima, a ona je bila uistinu bogata na Pickbox NOW. Kako bi vam donijeli sažeti prikaz top sadržaja sastavili smo popis najboljih filmova koji su stigli u 2022. godini na Pickbox NOW.

Nismo se, ipak, fokusirali na filmove koji su premijerno izašli u 2022., već na one koji su tijekom ove godine pristizali na Pickbox NOW. Domaći streaming servis, koji se odlikuje drugačijom ponudom od drugih, tako je donio pregršt klasika, ali i nerazvikanih filmova koje ste možda propustili - i sve do jednog vrijedi pogledati!

Nestala osoba (The Missing Person)

Privatni detektiv John Rosow (Michael Shannon) prati čovjeka koji putuje iz Chicaga u Los Angeles. Ispostavi se da je riječ o osobi koja je nestala za vrijeme terorističkog napada na World Trade Center u New Yorku. Ubrzo shvaća da je ovo misija koju ne može propustiti i odluči dati sve od sebe kako bi vratio nestalog čovjeka njegovoj obitelji.

Poštareva kći (The Ideal Palace)

Film Poštareva kći inspiriran je nevjerojatnim istinitim događajem. Cheval (Jacques Gamblin) radi kao poštar i upoznaje Philomènu (Laetitia Casta) koja će ubrzo postati ljubav njegovog života. Kasnije će dobiti kćer Alice kojoj će Cheval izgraditi tzv. „idealnu palaču“. Palaču je gradio čak 33 godina, a danas ju je uistinu moguće posjetiti u francuskom gradu Hauterives. Prekrasan i emotivan film oduševit će ljubitelje povijesnih drama.

Profesor i luđak (The Professor and the Madman)

Profesor i luđak je povijesni film o profesoru Jamesu Murrayju (Mel Gibson) koji sakuplja riječi za prvu verziju danas kultnog rječnika Oxford English Dictionary.. U tom naumu pomoći će mu doktor William Minor (Sean Penn) koji je pacijent u engleskoj psihijatrijskoj ustanovi. Glavni izvor za film poslužila je istoimena knjiga autora Simona Winchestera.

Legenda o pijanistu (The Legend of 1900)

Danny Boodmann (Bill Nunn) je mehaničar na transatlantskom brodu i na putu prema SAD-u pronađe napuštenog dječaka kojeg odluči spasiti i odgojiti. Kasnije mu dodijeli nadimak „1900“, a dječak odrasta na brodu i polako razvija fascinantan glazbeni talent. Postaje glazbeni genij kojeg utjelovljuje izvrstan Tim Roth, ali hoće li ikad napustiti brodsku palubu?

Arktik (Arctic)

Pustolov i istraživač Overgård (Mads Mikkelsen) zapeo je na Arktiku nakon avionske nesreće. Sada se nalazi na terenu koji je prekriven snijegom, snažnim vjetrovima, temperaturama ispod ništice i divljim životinjama koje iščekuju sljedeći plijen. Hoće li ostati u zaklonu svojeg kampa ili krenuti kroz nepoznati teren? Genijalan Mads Mikkelsen glumi u survival drami koja će vam se dugo motati mislima.

Columbus (Columbus)

Mladi Korejac Jin (John Cho) zatočen je u američkom gradu Columbusu u kojem živi njegov otac koji je ostao u komi nakon nesreće. Prilikom boravka u navedenom gradu upoznaje mladu ženu Casey (Haley Lu Richardson) koja se nalazi u gradu zbog sličnog razloga kao on. Ovaj susret neće ih ostaviti istima.

Potpuni stranci (Perfect Strangers)

Nakon dugo vremena sedam dugogodišnjih prijatelja napokon se našlo na večeri. Kako bi večeru učinili zabavnijom odluče igrati igru koja uključuje stavljanja mobitela na hrpu i međusobno čitanje mailova i poruka te slušanje poziva koji pristižu za vrijeme druženja. Tijekom samo jedne večeri razotkrit će se mnoge tajne i skrivena poznanstva.