savršen spoj

Filmovi koji nas vode na nezaboravna putovanja inspirirana glazbom

03.09.2022 u 07:56

Bionic
Reading

Nema boljeg spoja od glazbe i filma – uživajte u odabranim filmovima na Pickbox NOW!

Započnite filmsku večer s nekom dramom ili komedijom koja je prepuna glazbenih trenutaka! Streaming servis Pickbox NOW nudi obilje filmova koji su inspirirani glazbenim pričama, a ovdje donosimo neke od naših favorita.

Satin (Satin)

Što kada se slava stekne u najneočekivanijim mjestima? Las Vegas je grad svjetla, nade i bogatstva, ali ne i za siromašnog pjevača Jacka Satina. Jednog dana prisiljen je spakirati stvari i poći u Atlantic City. Tijekom putovanja pokvari mu se automobil i zapne u malom gradiću Lost Springsu. U tom trenu nije svjestan da je to bio sudbonosni događaj. Tamo upozna dvije osobe – jazz legendu Doca Bishopa i lijepu konobaricu Lauren Wells, koje će promijeniti njegov život naglavačke i natjerati ga da shvati koje su zapravo najvažnije stvari u životu.

Mount Joy (Mount Joy)

Tražite film inspiriran stvarnim događajima s glazbom kao središnjom temom? Mount Joy je drama o nadolazećoj nacionalnoj turneji malog rock benda The Living Daylights. Ovo je turneja koja bi ih trebala vinuti u nove glazbene visine. Međutim, jednog dana nestane djevojka vodećeg pjevača, ujedno menadžerica benda. Nakon njezinog nestanka uslijedit će razotkrivanje šokantne tajne koja će potresti cijeli bend.

(New York City Serenade)

Dvojici dugogodišnjih prijatelja ništa ne ide od ruku. Ray je bubnjar u rock and roll bendu, a Owen je filmaš koji preuzima uzaludne poslove. U slobodno vrijeme vole se opijati kako bi na trenutak zaboravili na sve probleme. Owen je shrvan kada njegova zaručnica Lynn prekine njihove zaruke. Nakon toga odlaze na filmski festival gdje će pokušati ispraviti svoje pogreške i dovesti svoje živote u red, samo što ih nevolje čekaju na svakom uglu!

Kalifornijski solo (California Solo)

Slava je izblijedila i sada je ostala samo ljudska ljuska koja traži opijum u drugim izvorima. To je slučaj s nekadašnjom britanskom pop-rock senzacijom Lachlanom MacAldonichem koji je podlegao alkoholizmu nakon izblijedjele slave. Jednog dana uhvaćen je za volanom u pijanom stanju te mu zbog toga prijeti deportacija iz SAD-a. Kako bi ostao u Los Angelesu, mora se suočiti s prošlim i sadašnjim demonima.