NE PROPUSTITE IH

Talijanske serije 'rasturaju' - ove tri potaknule su pravo oduševljenje

31.08.2022 u 13:08

Bionic
Reading

Talijanska televizijska produkcija posljednjih godina reda prave uspješnice. Pronašli smo tri naslova koja bi vas mogla 'kupiti’' dinamičnom radnjom i intrigantnim likovima

Mnogo puta zaboravimo kako postoji kvalitetna i zabavna europska produkcija onkraj američkih i britanskih serija.

Zato vam u nastavku donosimo top 3 suvremene talijanske serije koje morate pogledati već danas, a sve su dostupne na Pickbox NOW streaming servisu!

Anna (Anna)

U seriji Anna vlada pošast tajanstvenog virusa zbog kojeg je čovječanstvo na rubu izumiranja - jedino su preživjela djeca koja nisu ušla u pubertet, samo su ona imuna na zli virus. Tako su svi odrasli umrli, a djeca se udružuju u bande kako bi otimala preostalu hranu i izbjegla smrt zbog gladi. Anna je ime naše trinaestogodišnje protagonistkinje koja živi na Siciliji i brine se za mlađeg brata koji jednog dana misteriozno nestane. Ova talijanska poslastica snimljena je 2021. godine i ima izvrsne recenzije. Ako ste raspoloženi za distopiju prepunu avantura, drame i horora – ova je serija za vas!

Kralj (The King)

Bruno Testori ne zna kako je to biti kralj nekog kraljevstva, ali zna kako je to vladati - zatvorom. Svi igraju po pravilima ovog kontroverznog voditelja zatvora, dok se ne dogodi strašno ubojstvo njegovog bliskog prijatelja i desne ruke Nicola Laccarina. Bruno će uskoro otkriti i Nicolinog ubojicu što će dodatno potresti strukturu i mir zatvora. Za rješenje slučaja Bruninog prijatelja ubojstva zadužena je javna tužiteljica Laura Lombardo koja neće pokušati riješiti samo slučaj, već i otkriti upitne metode za vođenje ozloglašenog zatvora.

Raj za dame (The Ladies' Paradise)

Vittorio želi ponovno otvoriti robnu kuću koja je zatvorena od dana atentata jer mu je san oživiti poslovnu avanturu svojeg pokojnog prijatelja koji je umro prije dvije godine. Kako bi ostvario svoju želju mora se udružiti s bogatom milanskom obitelji koja ima skrivene motive. Ova je serija stvorena za sve ljubitelje povijesnih drama, intriga, spletki i sapunica. Također, Raj za dame nastao je prema istoimenom romanu francuskog pisca Émilea Zole.