novi 'look'

Fanovi su u šoku: Janko Popović Volarić promijenio imidž, pogledajte kako sad izgleda

01.08.2020 u 08:49

Bionic
Reading

Poznati glumac nije od onih koji pretjerano drži do društvenih mreža. Tu i tamo objavi koju fotografiju iz privatnog života, a sada je svojim pratiteljima pokazao kako izgleda njegova transformacija za ulogu u seriji 'Crno-bijeli svijet'

Janko Popović Volarić je na Instagramu osvanuo s dugom kosom u stilu osamdesetih, a fotografiju na kojoj pozira s jednim od glavnih glumaca serije Sretenom Mokrovićem, popratio je duhovitim opisom. 'Transformeri 4 (epizoda: 'Može li gore?')', našalio se glumac. I dok su neki od njegovih fanova bili zgranuti novim izgledom i poručili su mu da se ošiša, bilo je i onih kojima se Jankova nova frizura sviđa.

U Instagram storyju glumac je pokazao i kako izgleda njegov outfit u popularnoj seriji čija se nova sezona počala snimati sredinom srpnja. Scenaristi Goran Kulenović i Igor Mirković dodjelili su mu ulogu legendarnog Tonija Maroševića. Svi glumci uživaju raditi na toj seriji unatoč tome što ovog puta nerijetko zimske scene snimaju na ljetnim vrućinama.

Privatno glumac uživa u ljubavnoj idili s djevojkom Petrom Švađumović. Premda nije potvrdio da je Petra još u prosincu prošle godine osvojila njegovo srce, glumac i član žirija show-a 'Supertalent' zajedničkim fotografijama suptilno daje do znanja da ljubav traje. Prvi put ju je 'predstavio' javnosti u objavi na Staru godinu. Mjesecima prije toga Janko je priznao kako je sretan u ljubavi, a ono što se zna o njegovoj novoj odabranici je da se bavi fitnessom.