UTAKMICA ŽIVOTA

Fani Stipković vraća se kući zbog novog projekta

21.03.2018 u 11:10

Bionic
Reading

Sredinom svibnja počinje novi televizijski show i to s nogometnom tematikom. Riječ je o mješavini realityja i talent showa koji će se u 28 emisija na Hrvatskoj nogometnoj televiziji prikazivati sve do velikog finala, završne utakmice na stadionu Maksimir 12. lipnja. Voditeljica će biti Fani Stipković, koja već godinama živi u Madridu

Cijeli projekt nazvan Utakmica života gledatelji će moći pratiti kao TV emisiju, koja će se u dnevnom formatu emitirati na Hrvatskoj nogometnoj televiziji od 14. svibnja pa sve do velikog finala 12. lipnja, kada će biti proglašen pobjednik. Najbolji pojedinac po odabiru žirija i publike dobit će ono o čemu mnogi samo sanjaju – jednogodišnji stipendijski ugovor s GNK Dinamo.

Voditeljica ovog sportskog serijala bit će Fani Stipković te će se iz Madrida vratiti u Hrvatsku samo zbog ovog projekta.

Iako je izjavila da se nema namjeru vratiti u Hrvatsku, čini se da je atraktivna novinarka očito promijenila mišljenje. Od 2013. godine, nakon magisterija novinarstva, odlučila je ostati u Madridu te je pokrenula projekt Fani TV.

'Trudim se uvijek raditi na internacionalnim projektima koji me poslovno obogaćuju kao novinara, producenta, voditelja i koji me čine što boljom u svojoj struci, a pri tome jednako toliko posvećujem vremena svom duhovnom radu i pronalaženju balansa između posla, života u inozemstvu i unutrašnje sreće', izjavila je ranije Fani Stipković, nositeljica titule najseksi novinarke u Europi.

  • +6
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL