TO JE LJUBAV

Dirljiva poruka Fani Stipković: 'Naučila si me da volim bezuvjetno'

Fani Stipković

Fani Stipković

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Naša novinarka s dugogodišnjim prebivalištem u Španjolskoj uputila je svojoj majci najljepše riječi povodom njezina rođendana. Budući da Fani Stipković nema priliku tako često biti uz svoju mamu, ovim putem je pokazala da ih ne mogu razdvojiti kilometri udaljenosti i koliko je velika njihova ljubav

Plavokosa ljepotica Fani Stipković živi u Madridu, u kojem posljednje četiri godine radi kao televizijska novinarka, a iako se nema namjeru vratiti u Hrvatsku, svoja ljeta tradicionalno provodi u rodnoj Korčuli. Trenutke razdvojenosti od svojih najmilijih nadoknađuje dugim telefonskim pozivima, a koliko je neraskidiva veza između nje i majke, pokazala je u emotivnom postu na Instagramu.

'Rijetki su trenuci kada smo zajedno, opet... rijetki su, odnosno nepostojeći trenuci kada nismo zajedno. Naučila si me da volim bezuvjetno, da tražim dobro u svakome i svemu te da svojim osmijehom mijenjam dan. Naučila si me da bogatstvo leži u svemu onome nevidljivom, u kvalitetama koje izgradimo i nosimo u nama samima, a ne u onome što pokazujemo. I upravo zato uvijek sam te smatrala najbogatijom osobom koju poznajem i svojim uzorom. Zbog tebe sam sve ono što jesam danas i zbog toga ti hvala. Sretan ti rođendan, majčice moja!', napisala je pored fotografije na kojoj pozira s mamom. 

Rijetki su trenuci kada smo zajedno, opet...rijetki su, odnosno nepostojeci trenuci kada nismo zajedno. Naučila si me da volim bezuvjetno, da tražim dobro u svakome i svemu i da svojim osmijehom mijenjam dan. Naučila si me da bogatsvo leži u svemu onome nevidljivom, u kvalitetama koje izgradimo i nosimo u nama samima, a ne u onome sto pokazujemo na van. I upravo zato, uvijek sam te smatrala najbogatijom osobom koju poznajem i svojim uzorom. Zbog tebe sam sve ono sto jesam danas i zbog toga ti hvala. Sretan ti rodjendan majčice moja! ❤️ ——————————————————————————— There are not many moments when we are together, but again...we know that we are always ‘together’. You have taught me to love unconditionally, to seek good in everybody and everything and to use my smile to change my day. You have taught me that the ‘richness’ lies in all that is invisible, in the qualities we build and carry within ourselves, not in what we show on the outside, or anything material. And for that very reason, I always considered you the richest person I know and my role model. Because of you I am who I am today and for that thank you. Happy birthday my beautiful Mom! 🤗 Feliz cumpleaños Mami 💫 • • • • • • ——————————————————————————— #fanitv #family #mom #mommyandme #happy #happytime #unconditional #love #forever #tv #journalist #producer #madrid #spain

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

Velolučanki nije bilo lako doći u zemlju u kojoj nikoga ne poznaje. 'Bilo je teško na početku, bila sam jako usamljena. To je trajalo sve dok se nisam odlučila otvoriti i zamoliti pomoć, a tada sam naletjela na divne ljude i to se razvilo u prekrasno prijateljstvo. Sada često provodimo vrijeme zajedno', priznala je ranije.

  • +6
  • +3

Fani Stipković

Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!