tura po americi

Fani Stipković poput holivudske zvijezde na Beverly Hillsu

12.02.2018 u 11:52

Bionic
Reading

Naša poznata sportska novinarka Fani Stipković već nekoliko dana uživa u prekrasnom vremenu Los Angelesa gdje je doputovala nakon kratkog poslovnog angažmana u Las Vegasu

Prije nešto više od tjedan dana Fani Stipković iz Madrida je odletjela u daleki Las Vegas, a nakon što je provela nekoliko zabavnih dana u gradu kocke, lijepa novinarka uputila se u obližnji Los Angeles.

Putem društvenih mreža nekadašnja manekenka se pohvalila kako provodi vrijeme u suncem okupanoj Kaliforniji. Poput prave holivudske zvijezde u dugoj kraljevsko plavoj haljini otvorenih leđa Fani je spremno pozirala u poznatoj šoping ulici Rodeo Drive na Beverly Hillsu.

Da prati posljednje trendove pokazala je izborom sunčanih naočala. Uski model koji nose vodeće trendseterice može se vidjeti i na našoj voditeljici i novinarki.

'Flertujem s ovim predivnim kalifornijskim suncem', napisala je 35-godišnjakinja ispod niza fotografija, a onda se pohvalila kako i na odmoru redovito trenira.

  • +6
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Ovoga puta teretanu je zamijenila nešto zanimljivijom tjelovježbom te je sa sinom svoje prijateljice zaigrala košarku. Odjenula je sportski kompletić koji je naglasio njezine isklesane trbušnjake i bacila se na igru u kojoj je pokazala i koliko je vješta s loptom.