u dobrom društvu

Fani Stipković jučer je pokazala fotografiju s roditeljima i dečkom, a danas tko joj je stigao u posjetu

18.04.2022 u 20:12

Bionic
Reading

Naša novinarka i televizijska voditeljica koja već godinama živi i radi u Madridu na Uskrs se pratiteljima javila pozirajući s ocem Jerkom i majkom Tinom i dečkom Fernandom Hierrom. Blagdani joj očigledno prolaze u druženju i dobrom raspoloženju

Fani Stipković ugostila je u svom gradu Nikolinu Ristović koja je ondje doputovala prije nekoliko dana, a palo je i zajednička fotografija za sljedbenike na Instagramu. Lijepe dame pozirale su u restoranu, a Korčulanka je njihov susret opisala sa 'Hrvatice u Madridu'.

Fani je više puta u svojim medijskim istupima govorila da joj iz Hrvatske nedostaju obitelj i prijatelji, no o povratku u Hrvatsku za sada ne razmišlja. 'Živim u sadašnjem trenutku i trenutno me sve drži ovdje, i posao i privatni život. Ako se nešto od toga promijeni i odvede me u Hrvatsku ili negdje drugdje, pratit ću to. Život se može promijeniti u jednoj sekundi. Postoji ta neka viša mudrost koja dobro zna kamo te vodi, a najvažnije je da pratiš taj neki osjećaj unutar sebe i sve ostalo će se posložiti onako kako treba', ispričala je ranije za tportal.

U posljednje vrijeme pažnju privlači svojim ljubavnim životom kojeg je godinama uspješno skrivala. Već neko vrijeme ljubi legendu Real Madrida, 15 godina starijeg nogometaša Fernanda Hierra, a o njihovoj vezi počelo se šuškati kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nedugo nakon toga za španjolske medije potvrdili su da su par. Fani je zatim vezu učinila i službenom na Instagramu njihovom zajedničkom fotografijom, a sada ih na Instagramu sve češće možemo vidjeti zajedno.

Fani Stipković i Fernando Hierro Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia