slave ljubav

Sad ga ponosno pokazuje: Fani Stipković u zagrljaju Fernanda Hierra

15.02.2022 u 13:16

Bionic
Reading

Voditeljica i novinarka je prošle godine obilježila deset godina otkako je svoju zagrebačku adresu zamijenila onom u Madridu, a u Španjolskoj je pronašla i ljubav. Prošlog ljeta doznalo se za njezinu vezu s 53-godišnjim bivšim španjolskim nogometašem Fernandom Hierrom

Korčulanka se prvom zajedničkom fotografijom sa svojim dragim pohvalila na Instagramu i pokazala gdje su i kako proslavili ljubav na Valentinovo. Fani Stipković objavila je fotografiju buketa kojeg je dobila od proslavljenog nogometaša Real Madrida.

Uživali su u romantičnoj večeri uz glazbu u restoranu u Malagi na samom jugu Španjolske, a konzumirali su kamenice. Španjolski mediji pišu o njihovoj ljubavi a Fani nazivaju 'spektakularnom novinarkom koja se zaljubila u Fernanda Hierra'.

Fani o svom ljubavnom životu mudro šuti, no ranije je za tportal otkrila pokoji detalj o sebi. 'Živim u sadašnjem trenutku i trenutno me sve drži ovdje, i posao i privatni život. Ako se nešto od toga promijeni i odvede me u Hrvatsku ili negdje drugdje, pratit ću to. Život se može promijeniti u jednoj sekundi. Postoji ta neka viša mudrost koja dobro zna kamo te vodi, a najvažnije je da pratiš taj neki osjećaj unutar sebe i sve ostalo će se posložiti onako kako treba', rekla nam je. tada.

Fani Stipković i Fernando Hierro Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia