NA KRILIMA LJUBAVI

'Moj Benjamin Button': Zaljubljena Fani Stipković ponosno je pozirala s novim dečkom, legendom španjolskog nogometa

24.03.2022 u 19:16

Bionic
Reading

Fani Stipković, lijepa Korčulanka koja godinama živi i radi u Španjolskoj gdje je ostvarila impresivnu karijeru kao novinarka, ne krije koliko je sretna s novom ljubavi

Fani je na Instagramu pozirala sa svojim 15 godina starijim dečkom, legendom Reala i španjolskog nogometa, Fernandom Hierrom (54) koji je nekad bio i izbornik španjolske nogometne reprezentacije.

Tamošnji mediji još su prošle jeseni objavili fotografije Fani s markantnim Španjolcem koji je osvojio srce lijepe Dalmatinke.

Atraktivna plavuša, poznata i po željeznoj disciplini kad se radi o tjelovježbi te je svoju figuru dovela do savršenstva, po pitanju privatnog života oduvijek je bila vrlo tajnovita pa je tek prije nekoliko mjeseci potvrdila vezu s proslavljenim izbornikom i nekadašnjim igračem Reala.

Tad je na Instagramu objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju. Pozirali su nasmiješeni i zagrljeni, a Fani je u opis stavila emotikon srca.

Lijepa sportska novinarka sad je podijelila novu zajedničku fotografiju, a sve zbog jučerašnjeg 54. Fernandovog rođendana.

'Moj Benjamin Button', napisala je pored fotografije Fani koja je pozirala u pripijenoj svijetloljubičastoj haljini.

Fani Stipković i Fernando Hierro Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia

Svog je dragog usporedila s istoimenim likom kojeg je glumio Brad Pitt, a riječ je o osobi koja zapravo godinama postaje sve mlađa. 

Inače, kako se već pisalo, Fani i Fernando se poznaju više od dvije godine i u posljednje su vrijeme nerazdvojni.

'Zaista smo toliko sretni i spokojni da jedan papir ne može promijeniti taj mir i sreću koju imamo. Neka sve ide svojim tokom i neka bude što treba biti', rekla je nedavno za Europa Press.

Inače, Fernando Hierro se razveo 2019. od supruge Sonie Ruiz s kojom je dobio kćer Claudiju i sina Alvara. Bili su 28 godina u braku.