NJEZINA FORMULA

Evo što Kate Middleton jede da je uvijek tako vitka

29.01.2019 u 18:51

Bionic
Reading

Profinjena figura vojvotkinje Kate Middleton, koju već godinama održava, mnogim je ženama motivacija. Iza nje su tri poroda, ali 37-godišnja vojvotkinja i dalje ima zavidno vitku figuru. Evo koja je tajna njezina izgleda

Supruga princa Williama, vojvotkinja Kate Middleton sinonim je za eleganciju i ženu sa stilom. Osim toga, ističe se gracioznom figurom i skladnim proporcijama. Kate je i brižna majke troje dječice, a zbog toga što je posljednji porod imala prije samo devet mjeseci njezin senzacionalni izgled izaziva zavist.

Strani mediji sada su na tragu prehrane slavne Britanke i detaljno opisuju jelovnik zbog kojeg je tako skladno građena. U britanskoj kraljevskoj kući jede se raznolika hrana koju pripremaju izvrsni chefovi. Oni poštuju osobne želje i preferencije pripadnika monarhije, a Kate navodno nema velike zahtjeve.

Voli ljutkastu indijsku kuhinju

Gospođa Middleton navodno obožava specifični začin curry, nastao u Indiji. Curry je začinska mješavina, koja može sadržavati od pet do 30 različitih začina. Osnovu većine mješavina čine korijander, kurkuma, kim i piskavica.

Da se ne snalazi najbolje sama u kuhinji, Kate Middleton priznala je nekoliko puta, no nije tajna ni to da ponekad odjene pregaču i prione na posao. Na njezinu meniju tada se uglavnom nađe obrok začinjen curryjem.

Pročulo se također da je tijekom sve tri trudnoće vojvotkinja imala jaku želju za povrćem i ljutom hranom. To ne ide u prilog princu Williamu jer nije fan žestokih jela i spicy začina na svom tanjuru.

No ipak zbog supruge ponekad pretrpi. Britanski princ također ponekad izrazi želju za kuhanjem, a jela koja spremi ne svide se najbolje njegovoj supruzi pa se jednom našalila da je zato tako vitka.

Sirova hrana, japanski sushi

Carolyn Robb, kraljevska kuharica koja sprema obroke za Kate i Williama te njihovu dječicu, otkrila je nedavno da supružnici obožavaju japansku kuhinju. Sirova riba često je na njihovu stolu, a Kate se pogotovo sviđa činjenica da takvi obroci ne nakupljaju kalorije.

Uz to, ovakve namirnice održavaju blistav izgled kože i lica, kosa je zdravija, a nokti čvršći. Neke od vojvotkinji najdražih namirnica su suho bobičasto voće, pogotovo brusnica, te lubenica i bademovo mlijeko.

Tajna njezina izgleda je i u tome što ne preskače obroke, a osobito doručak, i to obilan.

Dukan dijeta

Dukan dijeta znana se i pod nazivima Francuska dijeta i Pariška dijeta, a bazira se na proteinima. Brzo je pokazala izvrsne rezultate te kontinuirano dobiva na popularnosti. Prakticiraju je i supermodel Giselle Bundchen te pjevačica i glumica Jennifer Lopez, a za nju se odlučila i Kate Middleton uoči vjenčanja za princa Williama.

Glavne karakteristike dijete su jela puna proteina, treba piti mnogo vode i, ono što je najbitnije, nema izgladnjivanja, već se može jesti u neograničenim količinama.

  • +36
Kate Middleton - modni vremeplov kroz 2018. godinu Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Voli se počastiti tijekom blagdana

Tijekom blagdana, a to se najviše odnosi na božićni period, vojvotkinja si, kao i ostatak svijeta, da oduška i uživa u stolu prepunom delicija. Obroci uključuju mnogo mesa, ribe, povrća, a Kate uvijek ostavlja mjesta i za deserte, kojih u tom periodu ne nedostaje.